Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: brestje

Biblijsko bdjenje u Brestju

„Ne boj se, nego govori i nemoj ušutjeti! Jer ja sam s tobom, i nitko te neće napasti da ti naudi. Jer ja imam mnogo puka u ovome gradu.“ (Dj 18, 9 - 10) - bilo je geslo 13. biblijskoga bdjenja koje je zaključeno misnim slavljem u petak 22. ožujka u sesvetskoj župi Dobroga Pastira u Brestju, objavljeno je na stranici Zagrebačke nadbiskupije.

Krizmanijada u Brestju

U Župi Dobroga Pastira u Brestju u subotu 2. prosinca održana je još jedna krizmanijada, susret za ovogodišnje krizmanike kojega je organizirala zajednica mladih te župe.

Svetkovina Dobroga Pastira proslavljena u Brestju

Koncelebriranim euharistijskim slavljem, koje je u Nedjelju Dobroga Pastira 30. travnja u sesvetskoj župnoj crkvi Dobroga Pastira (Brestje) predvodio prošlogodišnji brestjanski mladomisnik Mate Cikoja, župni vikar u župi sv. Josipa na Trešnjevci u Zagrebu svečano je proslavljena župna svetkovina.

Drugi dan trodnevnice u Brestju

Drugoga dana trodnevne priprave za župnu svetkovinu u Župi Dobrog Pastira u zagrebačkom naselju Brestje, u petak 28. travnja misno slavlje predvodio je duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu vlč. Anto Pavlović.

Počelo Biblijsko bdjenje u Brestju

Biblijsko bdjenje, danonoćno čitanje Biblije, počelo je u nedjelju 12. ožujka nakon večernje mise u župi Dobroga Pastira u Brestju.

U Brestju održana tribina „Ja u ljubav vjerujem“

Tribina za mlade pod nazivom „Ja u ljubav vjerujem“ na kojoj su gostovali Gabriela i Vinko Batinić, mladi bračni par iz Sesveta, održana je u utorak, 28. veljače u dvorani Župe Dobrog Pastira u Brestju.

1 2 3