Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-dakovacko-osjecke-nadbiskupije

Slavonski Brod: Pomoć ukrajinskim izbjeglicama u suradnji s američkim Caritasom

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije se potpisivanjem memoranduma o razumijevanju s Hrvatskim Caritasom 1. lipnja 2022. uključio u pilot projekt Hrvatskog Caritasa i američkog Caritasa (Catholic Relief Service – CRS) za zbrinjavanje izbjeglica iz Ukrajine smještenih na području Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Otvoren natječaj Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan” za učenike i studente

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije i Zakladna uprava Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan“ raspisali su od 1. kolovoza do 10. listopada 2022. natječaj za dodjelu novčane pomoći iz navedene Zaklade za pomoć učenicima i studentima na području Đakovačko-osječke nadbiskupije tijekom školske/akademske godine 2022./2023.

Zdravstvena radionica u Caritasovom centru za prihvat beskućnika u Osijeku

Zdravstvenu radionicu III. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ u četvrtak, 23. lipnja 2022. u Caritasovom centru za prihvat beskućnika u Osijeku održala je nova suradnica Centra i voditeljica Zdravstvene radionice, medicinska sestra u mirovini Katica Krček.

Đakovo: Nova pošiljka humanitarne pomoći za Ukrajinu

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije poslao je u četvrtak 26. svibnja još trinaest paleta humanitarne pomoći za potrebe ratom pogođenog stanovništva u Ukrajini, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Grad Osijek darivao korisnike Centra za prihvat beskućnika

Ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije preč. dr. Drago Tukara primio je 21. prosinca 2021. u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku predstavnike Grada Osijeka koji su i ove godine korisnicima Centra za prihvat beskućnika darivali božićnice.

1 2 3