Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-sisacke-biskupije

Caritas Sisačke biskupije dostavio pakete u 320 obitelji

Caritas Sisačke biskupije ovih je dana vlastitim sredstvima i uz pomoć donatora dostavio pakete hrane i higijenskih potrepština u 320 najpotrebitijih obitelji, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Caritas Sisačke biskupije sudjeluje u obnovama kuća u naselju Kanak

Sisačko-moslavačka županija, u suradnji s Caritasom Sisačke biskupije, obnovila je kuću obitelji Jambrec u sisačkom naselju Kanak te sudjeluje i u opremanju drugih kuća na tome području, izvijestio je 7. studenoga 2023. Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Novi projekti Caritasa Sisačke biskupije

Caritas Sisačke biskupije započeo je s dva nova programa „Caritas za djecu i obitelj“ i „Caritasova podrška za osobe s invaliditetom“, izvijestio je 9. listopada 2023. Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Projekt Caritasa Krčke biskupije „Prijatelji s mora“

U organizaciji Caritasa Krčke biskupije u suradnji s Caritasom Sisačke biskupije uspješno je privedena kraju peta sezona projekta „Prijatelji s mora“. Projektom se obiteljima s djecom slabijeg imovinskog stanja, koje dolaze s područja Banovine, omogućilo besplatno ljetovanje.

U Argumentima HKR-a o obnovi i izgradnji kuća na području Sisačke biskupije

O životu na području Sisačke biskupije dvije godine nakon potresa u emisiji "Argumenti" Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 30. siječnja 2023. govorili su sisački biskup Vlado Košić, predsjednica Povjerenstva Caritasa Sisačke biskupije za stradale u potresu s. Smilja Čirko te župnik petrinjske Župe sv. Ivana Pavla II. i Župe sv. Bartola u Hrastovici fra Mate Bašić. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

1 2 3 8