Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-sisacke-biskupije

Završna konferencija projekta „Zaželi“

Nakon 18 mjeseci provedbe projekta „Zaželi – program zapošljavanja žena Caritasa Sisačke biskupije“, u petak 3. prosinca u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku održana je njegova završna konferencija.

Predstavljen novi EU projekt Caritasa Sisačke biskupije

Novi EU projekt Caritasa „Razvoj usluge psihosocijalne podrške i poludnevnog boravka u Caritasu Sisačke biskupije“ predstavljen je u srijedu, 22. rujna u Velikom Kaptolu u Sisku, priopćio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Biskup Košić zahvalio Krčkoj biskupiji i dominikankama za iskazanu solidarnost

Sisački biskup Vlado Košić slavio je u ponedjeljak 9. kolovoza u kapeli kampa „Oaza Kraljice mira“ na Krku misu kojom je želio zahvaliti Krčkoj biskupiji i dominikankama koje su u Orebiću od 26. lipnja do 3. kolovoza primile u četiri skupine ukupno 80 mladih s područja Sisačke biskupije stradale u potresu.

BANOVINA Predstavljen humanitarni projekt "Kuća nade"

„Kuća nade“, zajednički projekt Udruga „Bauern helfen Bauern“ i Malteser Hrvatska, Caritasa Sisačke biskupije, Grada Petrinje i Fondacije „Kuća dobrih tonova“, predstavljen je u srijedu, 7. travnja u Donjoj Bačugi. Tamo je ovih dana, u dvorištu obitelji Bradara, sagrađena jedna od ukupno osam drvenih montažnih kuća, a planira se i daljnja suradnja i izgradnja novih kuća, čija je proizvodnja već dogovorena.

1 2 3 5