Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cestitka

Čestitka papi Franji za 84. rođendan

Papa Franjo je u četvrtak 17. prosinca 2020. navršio 84. godine. Vatican News je tom prigodom objavio prigodnu videočestitku i izjavu ravnatelja Tiskovnog ureda Svete Stolice Mattea Brunija.

Čestitka rektora HKS-a Željka Tanjića sestrama Kalaus, studenticama HKS-a i hrvatskim reprezentativkama

Nakon što su hrvatske rukometne reprezentativke upisale treću pobjedu na Europskom prvenstvu u Danskoj i izborile prolaz u drugi krug natjecanja, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i sveučilišna zajednica čestitali su hrvatskim reprezentativkama i studenticama druge godine diplomskog studija Psihologija Dori i Larissi Kalaus na izvanrednom uspjehu.

Biskup Škvorčević čestitao židovskim vjernicima blagdan Hanuke

Prigodom blagdana Hanuke, predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog požeški biskup Antun Škvorčević je glavnom Rabinu Židovske vjerske zajednice Bet Israel u Hrvatskoj Kotelu Da-Donu, te glavnom rabinu Koordinacije židovskih općina u Republici Hrvatskoj Lucianu Moši Preleviću uputio čestitku koju prenosimo u cijelosti.

Čestitka pape Franje u povodu 30. godišnjice slovenskog Caritasa

Sveti Otac Franjo uputio je čestitku i dobre želje u povodu 30. godišnjice osnutka slovenskog Caritasa te podršku njihovoj inicijativi za organizaciju dobrotvornih koncerata pod nazivom “Klic dobrote” ("Poziv na dobrotu"), izvijestio je u srijedu 25. studenoga Vatican News.

Papa Franjo telefonskim putem čestitao Bidenu na izbornoj pobjedi

Vjerojatni sljedeći predsjednik Sjedinjenih Država Joe Biden razgovorao je telefonom s papom Franjom u četvrtak 12. studenoga, te mu je tim putem papa Franjo uputio čestitku na izbornoj pobjedi, priopćili su iz Bidenova privremenog ureda, a prenosi američka Catholic News Agency (CNA).

Papina čestitka čileanskoj Crkvi

Papa Franjo, podrijetlom iz susjedne Argentine, uputio je rukom pisanu čestitku čileanskoj Crkvi koja slavi pola tisućljeća kršćanstva, prenosi Vatican News.

Biskupi Biskupske konferencije BiH uputili čestitku mons. Mati Uziniću

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, okupljeni na 79. redovitom zasjedanju u Sarajevu, 4. studenog uputili su čestitku dubrovačkom biskupu Mati Uziniću u povodu imenovanja nadbiskupom koadjutorom Riječke nadbiskupije, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

1 2 3 6