Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cestitka

Biskup Škvorčević čestitao muslimanima Ramazanski bajram

Prigodom Ramazanskog bajrama požeški biskup i predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog mons. Antun Škvorčević, uputio je predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu Hasanoviću, sljedeću čestitku:

Kardinal Puljić čestitao Uskrs pravoslavnim episkopima u BiH

U povodu svetkovine Uskrsa koju pravoslavni vjernici koji se ravnaju prema Julijanskom kalendaru slave u nedjelju 2. svibnja vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić uputio je čestitku pravoslavnim episkopima u BiH i njihovim vjernicima.

Apostolski nuncij u Srbiji nadbiskup Suriani susreo se sa srpskim patrijarhom Porfirijem te mu prenio čestitku i uručio dar pape Franje

U Patrijaršijskoj rezidenciji u Beogradu u petak 12. ožujka susreli su se patrijarh Srpske pravoslavne Crkve Porfirije i apostolski nuncij u Republici Srbiji nadbiskup Luciano Suriani, koji je u toj prigodi uručio čestitku i dar pape Franje u povodu ustoličenja za srpskog patrijarha, izvijestila je Srpska pravoslavna Crkva (SPC) na svojim službenim mrežnim stranicama.

1 2 3 8