Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cjepivo

Papina zahvalnost za velikodušnost vjernika nadbiskupije Seoul

Papa Franjo poslao je poruku zahvale nadbiskupiji Seoul za velikodušni doprinos južnokorejskih vjernika u „Kampanji dijeljenja cjepiva“ kojom podupiru nastojanje Vatikana da se distribuiraju cjepiva protiv covid-19 u siromašne zemlje, izvijestila je u srijedu 12. siječnja hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Sveti Otac na svoj imendan pohodio siromahe kojima je osigurao cjepivo

Papa Franjo (Jorge Mario Bergoglio) se na spomendan sv. Jurja, kada slavi imendan, u petak 23. travnja, u Dvorani sv. Pavla VI. susreo s rimskim siromasima i beskućnicima kojima je u povodu imendana osigurao drugu dozu cjepiva protiv koronavirusne bolesti, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice a prenio Vatican News.

Sveti Otac Franjo: Umrijet ću u Rimu, neću se vraćati u Argentinu, ne bojim se smrti

Papa vjeruje da će umrijeti u Rimu kao poglavar Katoličke Crkve i neće se vratiti u svoju domovinu Argentinu, rekao je u razgovoru preuzetom u knjizi "Zdravlje papa. Liječnik, urota i vjera. Od Lava XIII. do Franje", a čiji će najzanimljiviji dijelovi biti objavljeni u nedjelju 28. veljače u argentinskom dnevniku "La Nacion", javlja agencija France-Presse (AFP), a prenosi Hina u subotu 27. veljače.

1 2 3