Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: covid-19

IZBORI: Obavijest građanima vezana uz korištenje osobnih isprava

Za vrijeme glasovanja, u nedjelju 5. srpnja, građani mogu koristiti osobne iskaznice kojima je rok važenja istekao počevši od dana 11. ožujka 2020. godine, kada je u Republici Hrvatskoj proglašena epidemija, jer je izmjenama Zakona omogućeno njihovo daljnje korištenje, prenosi portal koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

81 novi slučaj u posljednja 24 sata

U posljednja 24 sata zabilježen je 81 novi slučaj pa je 2. srpnja 2020. broj registriranih oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj 647, objavljeno je na stranici koronavirus.hr.

PISMO Odgoda prvopričesničkih i krizmenih slavlja te mjere zaštite za sprječavanje širenja bolesti COVID-19 na redovitim liturgijskim slavljima

Nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić uputio je u nedjelju 28. lipnja pismo svim svećenicima i vjernicima Đakovačko-osječke nadbiskupije u kojem obavještava o odgodi prvopričesničkih i krizmenih slavlja te mjerama zaštite za sprječavanje širenja bolesti COVID-19 na redovitim liturgijskim slavljima vjernika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji. Pismo nadbiskupa Đure Hranića prenosimo u cijelosti.

1 2 3 18