Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: covid-19

Covid-19: Tužni peruanski rekord

Peru trenutačno ima najvišu stopu smrtnosti od posljedica Covida 19 na svijetu – 6122 smrtnih slučajeva na milijun stanovnika, prenosi Vatican News.

Srpski patrijarh Porfirije pozitivan na COVID-19

Srpska pravoslavna Crkva (SPC) priopćila je da je patrijarh Porfirije Perić u utorak 11. siječnja bio pozitivan na testu na virus SARS-CoV-2 te se u skladu s protokolom nalazi na kućnom liječenju.

Papa upozorio na ideološka sukobljavanja oko cijepljenja

Napor oko imunizacije što većeg dijela stanovništva zahtijeva mnogostruko zalaganje na osobnoj, političkoj i na razini cijele međunarodne zajednice, poručio je Papa u svom govoru predstavnicima Diplomatskog zbora akreditiranog pri Svetoj Stolici koje je primio u ponedjeljak, 10. siječnja u audijenciju u Dvorani blagoslova Apostolske palače.

Kardinal Bassetti negativan na koronavirus

Kardinal Gualtiero Bassetti, nadbiskup Perugie-Città della Pieve i predsjednik Talijanske biskupske konferencije (CEI), negativan je na koronavirus, objavila je 3. siječnja agencija SIR.

Oftalmolozi očekuju više kratkovidne djece zbog pandemije

Zbog pandemije povećat će se broj kratkovidne djece jer, umjesto na otvorenom, provode više vremena kod kuće pred ekranima mobitela i tableta, mišljenje je njemačkih oftamologa - javlja Njemačka tiskovna agencija (dpa), a prenosi Hina u nedjelju 2. siječnja.

Kardinal Bassetti ponovno pozitivan na koronavirus

Predsjednik Talijanske biskupske konferencije (CEI) i nadbiskup Perugie i Città della Pievea kardinal Gualtiero Bassetti, nakon što je krajem 2020. prebolio koronavirusnu bolest, ponovno je pozitivan na koronavirus, objavila je 25. prosinca 2021. Agencija SIR.

1 2 3 51