Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: covid-19

Argumenti HKR-a o jačanju imuniteta

O imunosti i kako se stječe, može li se „popraviti” imunitet i kako, te koliko je i zašto važan vitamin D, razgovaralo se 27. siječnja u emisiji „Argumenti” Hrvatskoga katoličkog radija.

HZJZ: Zbog sporije isporuke cjepiva usporava se proces cijepljenja

"Zbog neplanirane sporije dinamike isporuke cjepiva protiv bolesti COVID-19 proizvođača Pfizer/BioNTech, sljedećih nekoliko tjedana ne možemo nastaviti s provedbom cijepljenja jednakom brzinom kao što smo planirali. Stoga, dok se ne uspostavi isporuka većih količina cjepiva sukladno potrebama stanovništva, do daljnjega moramo usporiti proces cijepljenja protiv bolesti COVID-19", piše u petak 22. siječnja u priopćenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) objavljenom na njihovim mrežnim stranicama.

Vatikan započeo s cijepljenjem rimskih beskućnika protiv COVID-19

U srijedu 2. siječnja Vatikan je započeo nuditi besplatno cijepljenje protiv COVID-19 beskućnicima u Rimu. Cijepljenje se obavlja u atriju Pavla IV, golemom auditoriju gdje se odvijaju tjedne papinske audijencije, no koji je uglavnom bio nekorišten zbog pandemije koronavirusa, javlja Hina pozivajući se na vijest agencije Reuters.

1 2 3 41