Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: covid-19

Mons. Mate Uzinić u riječkoj katedrali: Budite znak živoga Krista

Riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić predvodio je nedjeljnu misu 18. travnja u riječkoj prvostolnici, uz izravan prijenos koji se mogao pratiti na nadbiskupijskoj Facebook stranici. Pandemija COVID-19 ograničila je mogućnost sudjelovanja vjernika na misama stoga su online prijenosi postali već uobičajeno rješenje za barem virtualno povezivanje.

Nakon tri mjeseca ponovno mise s narodom u Slovačkoj

Od ponedjeljka 19. travnja ponovno će biti dopuštene mise s narodom u Slovačkoj. Pri ulasku u crkvu potrebno je predočiti aktualan negativan test na COVID-19 te imati FFP2 zaštitnu masku. Za svaku osobu potrebno je 15 četvornih metara prostora u crkvi, prenosi Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine (KTA BiH) u subotu 17. travnja.

Papa brazilskim biskupima: Moguće je pobijediti pandemiju

Papa Franjo uputio je videoporuku sudionicima 58. plenarnog zasjedanja Brazilske biskupske konferencije koja se od 12. do 16. travnja održava online na temu „Stožer Božje riječi – Biblijska animacija pastorala“, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice 15. travnja.

Pandemija COVID-19 negativno utjecala na 78 posto elektroničkih medija u Hrvatskoj

Rezultati istraživanja koje je provela Agencija za elektroničke medije (AEM) pokazali su da je pandemija uzrokovana virusom COVID-19 imala vrlo negativan utjecaj na ukupno poslovanje većine elektroničkih medija u Republici Hrvatskoj, stoji u priopćenju Agencije za elektroničke medije objavljenom u srijedu 24. travnja.

1 2 3 45