Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: curic

Pokop preč. Petra Petrovića

Preč. Petar Petrović, umirovljeni slakovački župnik i začasni kanonik Prvostolnog kaptola u Đakovu, preminuo u Svećeničkom domu u Đakovu u ponedjeljak 17. kolovoza, pokopan je u srijedu 19. kolovoza na Gradskom groblju u Đakovu.

Proslava Velike Gospe u Ilači

Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo i ove je godine 15. kolovoza svečano proslavljena u Svetištu Drage Gospe Ilačke na Vodici.

Zavjetno hodočašće u Dragotin

Dvadesetak svećenika koji djeluju u središnjim ustanovama Đakovačko-osječke nadbiskupije, predvođeni nadbiskupima Đurom Hranićem, umirovljenim Marinom Srakićem i pomoćnim Ivanom Ćurićem, pošli su na blagdan Gospe Fatimske, 13. svibnja, na zavjetno hodočašće Gospi Dragotinskoj.

Zadušnica za sve pokojne svećenike i kanonike Đakovačko-osječke nadbiskupije

Uz nadbiskupa Đuru Hranića, umirovljenoga nadbiskupa Marina Srakića te još jedanaestoricu svećenika, večernju misu zadušnicu za sve pokojne svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije, kanonike Prvostolnog kaptola te sve svećenike koji su djelovali u Đakovu predvodio je 4. studenoga u đakovačkoj katedrali pomoćni biskup Ivan Ćurić.

Mons. Ćurić predvodio slavlje u rodnoj župi

Nedjelju Muke Gospodnje – Cvjetnicu novoimenovani pomoćni đakovačko-osječki biskup Ivan Ćurić proslavio je u nedjelju 14. travnja sa župljanina svoje rodne župe Krista Kralja u Brodskom Varošu u Slavonskom Brodu.

1 2