Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovo

Pogreb svećenika Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Josipa Vranješa

Na Gradskom groblju u Đakovu u ponedjeljak, 11. travnja pokopan je svećenik Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Josip Vranješ, koji je preminuo u Sveučilišnoj bolnici u australskom Geelongu u nedjelju, 20. ožujka u 63. godini života i 36. svećeništva, izvijestila je KTA.

Korizmena duhovna obnova za mlade u Đakovu

Na korizmenoj duhovnoj obnovi u kući Betanija u Đakovu od 11. do 13. ožujka okupili su se mladi srednjih škola iz Vinkovaca, Vođinaca, Podvinja, Trnjana, Veliškovaca, Valpova i Narda.

Pepelnica u Đakovu

Večernje misno slavlje u đakovačkoj katedrali sv. Petra na Pepelnicu 2. ožujka, kada se ujedno obilježavao i Nadbiskupijski dan posta, molitve i solidarnosti s ukrajinskim narodom, predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Objavljena liturgijsko-molitvena građa „Prve subote 2022.“

Podsjećajući na važnost molitve za duhovna zvanja, kao i na činjenicu da je briga za svećenička i redovnička zvanja briga cijele kršćanske zajednice, bogoslovi Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu i za ovu su godinu priredili i objavili liturgijsko-molitvenu građu za promicanje molitve za duhovna zvanja pod naslovom „Prve subote 2022.”.

Duhovne vježbe za vjeroučitelje u Đakovu

Duhovne vježbe za vjeroučitelje, u organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije, pod vodstvom isusovca p. Sebastiana Šujevića održane su u kući Betanija u Đakovu od 21. do 23. siječnja.

1 2 3 18