Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: damir-sehic

Predavanja prvoga dana Teološko-pastoralnog seminara u Đakovu

Prvoga dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Svećenik u virtualnom svijetu“ u srijedu 20. rujna na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu predavanja su održali dr. Damir Šehić, dr. Vili Radman, dr. Ana Jeličić i dr. Boško Pešić.

Biograd: Treći adventski susret u zajednici Cenacolo

Moralni teolog dr. sc. don Damir Šehić održao je treći adventski duhovni susret u zajednici Cenacolo u Biogradu na Moru u ponedjeljak 12. prosinca o temi „Pouzdanje kao ključ izgradnje kreposti“.

Počeli adventski duhovni susreti u zajednici Cenacolo

Prvi adventski duhovni susret u zajednici Cenacolo u Biogradu na Moru održao je u ponedjeljak 28. studenoga moralni teolog dr. sc. don Damir Šehić o temi „S Marijom u Cenakulu, budnost – uvjet svetosti“.

U Zadru predstavljena knjiga "Strah od rađanja" Danijele de Micheli Vitturi

Knjigu „Strah od rađanja“ autorice Danijele De Micheli Vitturi predstavili su u utorak 23. studenoga, u župnoj crkvi sv. Josipa na Plovaniji u Zadru, moralni teolog dr. don Damir Šehić, dr. med. Miroslava Markulin, spec. opće obiteljske medicine i autorica dr. med. Danijela De Micheli Vitturi, spec. obiteljske medicine.

Dr. Damir Šehić o moralnoj dimenziji enciklike Laudato si’ i moralnoj krizi postmoderne

O temi „Moralna dimenzija enciklike Laudato si’ - Kršćanska antropologija kao izlaz iz moralne krize postmodernog čovjeka“ izlagao je dr. sc. Damir Šehić na ljetnom susretu moralnih teologa 13. srpnja u franjevačkom samostanu sv. Pavla Pustinjaka na Školjiću, u sklopu generalne teme susreta „Doprinos pape Franje razvoju moralne teologije“.

1 2