Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-policije

Istarska policija proslavila blagdan sv. Mihovila

Predstavnici policijskih postaja pod ingerencijom Policijske uprave istarske sudjelovali su u srijedu 28. rujna na misi u pulskoj crkvi sv. Pavla apostola povodom proslave blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije.

Vinkovci: Slavljena misa povodom Dana policije

Kapelan policijske kapelanije „Sveti Euzebije i Polion“ u Vinkovcima vlč. Ivan Begović predslavio je u ponedjeljak 26. rujna svečanu misu povodom blagdana policijskoga nebeskog zaštitnika sv. Mihaela i Dana policije u crkvi sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima.

Dan policije uz blagdan sv. Mihovila proslavljen u Zadru

Blagdan sv. Mihovila, svoga nebeskog zaštitnika, ujedno i Dan policije, proslavila je Policijska uprava zadarska sa svojim načelnikom Antonom Dražinom u utorak 28. rujna, misnim slavljem koje je u župnoj crkvi Rođenja sv. Ivana Krstitelja na Relji u Zadru predvodio o. Ivo Topalović, vojni kapelan i policijski dušobrižnik u Zadarskoj nadbiskupiji.

U PU zagrebačkoj obilježen Dan policije i proslavljen blagdan sv. Mihaela

U ponedjeljak, 27. rujna u prisustvu užeg kolegija načelnika PU zagrebačke na čelu s načelnikom Markom Rašićem, svečanom svetom misom u kapeli Majke Božje Kamenitih vrata u Petrinjskoj 20, proslavljen je Dan policije uz nadolazeći blagdan sv. Mihaela, zaštitnika hrvatske policije.

Sv. Mihovil i Dan policije u Ogulinu

Blagdan sv. Mihovila i Dan policije tradicionalno je svečano proslavljen 28. rujna misom u 16 sati u ogulinskoj Župi bl. A. Stepinca kod kapele u naselju Bošt.

1 2