Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-sjecanja-na-zrtve-vukovara-i-skabrnje

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata u grkokatoličkoj katedrali u Križevcima

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u subotu, 18. studenoga, u grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Križevcima, križevački vladika Milan Stipić služio je svetu zadušnu liturgiju i panihidu – molitveni spomen za pokojne za sve žrtve Domovinskoga rata, prenosi Križevačka eparhija.

Dan sjećanja u Župi sv. Jeronima na Meterizama

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u petak i subotu 17. i 18. studenog obilježen je diljem Šibenske biskupije. Župljani Župe sv. Jeronima na Meterizama 18. studenog molili su “Križni put na Putu spasa”, spominjući se žrtve Vukovara i Škabrnje. Molitvu je predvodio župnik fra Šimun Markulin.

Obilježen Dan sjećanja u dubrovačkoj katedrali

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u subotu 18. studenog u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku misu je služio katedralni župnik don Marin Lučić, izvještava Dubrovačka biskupija.

Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje u Drežnik Gradu

Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje obilježen je po drugi put u župi Sv. Antuna Padovanskog u Drežnik Gradu svečanom večernjom misom koju je 18. studenoga predslavio župnik Drežnik Grada, Vaganca i Rakovice Dino Rupčić.