Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: devcic

Slavlje svetkovine Velike Gospe na Trsatu

Blagdan Marijina Uznesenja na Nebo, Velika Gospa, 15. kolovoza u trsatskom je svetištu uobičajeno proslavljena brojnim euharistijskim slavljima na otvorenom na koja je u svetište hodočastio veliki broj vjernika, no zbog pandemije koronavirusa bilo ih je upola manje nego inače i nastojali su pridržavati se socijalne distance, posvjedočili su čuvari svetišta, trsatski franjevci. 

Svi smo pozvani biti svjedoci Božjeg milosrđa

Riječki nadbiskup Ivan Devčić predvodio je na Nedjelju Božjeg milosrđa, 19. travnja, misno slavlje u kapeli Bogoslovnog sjemeništa “Ivan Pavao II.” u Rijeci, u izravnom prijenosu na Facebook stranici Riječke nadbiskupije.

Riječki nadbiskup primio izraelskoga veleposlanika

U Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci u petak 28. veljače riječki nadbiskup Ivan Devčić u pratnji biskupskog vikara mons. dr. Matije Matičića primio je veleposlanika Države Izrael u RH Ilana Mora.

Nadbiskup Devčić: Gospa nas poziva na izvor žive vode

U povodu obilježavanja 28. svjetskog dana bolesnika i blagdana Gospe Lurdske riječki nadbiskup Ivan Devčić predvodio je u utorak 11. veljače u kapucinskoj crkvi Gospe Lurdske u Rijeci svečano euharistijsko slavlje za bolesnike, starije, nemoćne, medicinsko osoblje, zdravstvene ustanove, škole i sve vjernike.

1 2 3 4