Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: djevojke

Duhovna obnova za djevojke u Subotici

U samostanu sv. Dominika sestara dominikanki u Subotici, od 15. do 17. rujna održana je duhovna obnova za djevojke između 16. i 28. godine života kao pomoć u njihovoj katoličkoj duhovnoj formaciji.

Suživot sa sestrama u Lipiku

Djevojke iz Požeške biskupije otvorile su vrata samostana milosrdnih sestara Svetoga Križa u Lipiku od 14. do 16 listopada 2022. godine. Uz kućne sestre, s. Mirjana Kesić, s. Bernartka Pasarić i s. Jovita Kobaš, u Lipik stigle su i s. Doroteja Krešić, s Rita Ljevar i s. Antonia Barišić-Jaman.

Kočerin: Predavanje za žene i djevojke

U organizaciji Župnoga ureda s Kočerina, a povodom duhovne priprave za 150 godina župe, održano je u utorak, 8. veljače predavanje za žene i djevojke.

Duhovna obnova za djevojke

U želji za bližim susretom s Kristom i za obogaćenjem novim prijateljstvima, u Domu mladih Betanija u Đakovu 5. i 6. veljače održana je duhovna obnova za djevojke 7. i 8. razreda, koju je na temu „Temelji duhovnog života” pripremila i vodila s. Gabrijela Tea Damjanović.

Duhovna obnova za djevojke 8. razreda

U kući Betanija u Đakovu od 13. do 14. studenog okupile su se djevojke iz različitih župa Đakovačko-osječke nadbiskupije (Veliškovci, Gat, Trnava, Ivanovci i Vinkovci) na duhovnu obnovu.

Duhovna obnova za djevojke kod dominikanki

U dominikanskom samostanu Gospe od Ružarija u Šibeniku, od 16. do 18. travnja održana je duhovna obnova za djevojke. Sestre dominikanke animirale su duhovnu obnovu, uz predavanje i svećeničku angažiranost o. Areka Krasickog.

Duhovne vježbe za djevojke na Prižbi

U Smokvici na otoku Korčuli i u samostanu Družbe Kćeri Milosrđa TSR sv. Franje na Prižbi osamnaest djevojaka bilo je na duhovnim vježbama od 22. do 29. lipnja pod duhovnim vodstvom s. M. Jelene Krilić.

1 2