Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: doc-dr-sc-sanda-smoljo-dobrovoljski

Održana treća korizmena tribina na Peščenici

„Vjera, emocije i motivacija“ bila je tema treće tribine u ciklusu „Korizmene tribine na Peščenici“ koja je održana u srijedu 28. veljače 2024. Predavanje je održala doc. dr. Sanda Smoljo-Dobrovoljski s Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, supervizorica u Centru za promicanje dobrobiti ranjivih osoba pri Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Predavanje o ranjivosti i empatiji za zagrebačke bogoslove

Doc. dr. sc. Sanda Smoljo Dobrovoljski s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održala je u utorak 7. ožujka u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu predavanje o temi „Ranjivost i empatija u interpersonalnim odnosima“ za bogoslove Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa, izvijestili su iz Bogoslovije.

Formacijski susret u splitskoj bogosloviji

U Centralnom bogoslovnom sjemeništu u Splitu 18. i 19. studenoga održan je formacijski susret koji je vodila dr. sc. Sanda Smoljo, profesorica psihologije na KBF-u u Zagrebu i Sarajevu.

TPT: Predavanje dr. sc. Smoljo-Dobrovoljski i mr. Karla Šimeka

Doc. dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski i Karlo Šimek, mag. theol. i mag. pshyc. s Katedre za filozofiju Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pripremili su predavanje „Zdrava integracija psihoseksualne i duhovne dimenzije u svećeničkom životu - Implikacije psihoseksulane i duhovne nezrelosti u pastoralno-odgojnom radu svećenika“ izloženo na 62. teološko-pastoralnom tjednu u četvrtak 27. siječnja u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu.

Katehetska ljetna škola - predavanje dr. sc. Sande Smoljo-Dobrovoljski: "Ranjivost vjeroučitelja: izvori ranjivosti i nošenje s ranjivošću"

Četvrto predavanje u sklopu Katehetske ljetne škole za vjeroučitelje i vjeroučiteljice u srednjim školama u dvorani 'Vijenac' Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu u utorak 25. kolovoza održala je doc. dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski o temi "Ranjivost Crkve: Ranjivost vjeroučitelja: izvori ranjivosti i nošenje s ranjivošću".