Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dominikanke

Slavlje dominikanki u Subotici

Sestre dominikanke proslavile su 8. kolovoza svoga utemeljitelja i zaštitnika samostana u Subotici euharistijskim slavljem koje je u župnoj crkvi Sv. Jurja predslavio mladomisnik Damjan Pašić.

S. Manes Puškarić položila doživotne zavjete

Dominikanka s. Manes Puškarić položila je doživotne zavjete u nedjelju 7. kolovoza u samostanskoj kapeli u Korčuli na euharistijskom slavlju koje je predvodio dubrovački biskup Roko Glasnović u zajedništvu s đakovačko-osječkim nadbiskupom Đurom Hranićem, šibenskim biskupom Tomislavom Rogićem, umirovljenim biskupom Antom Ivasom, braćom dominikancima i okupljenim svećenicima.

Blagdan sv. Katarine Sijenske proslavljen na Škrapama

Svetkovina svete Katarine Sijenske, zaštitnice istoimenog samostana sestara dominikanki na splitskim Škrapama, svečano je proslavljena u petak 29. travnja misnim slavljem koje je u crkvi Gospe Lurdske predvodio don Tomislav Ćubelić, župnik Srinjina.

Započela trodnevnica sv. Katarini Sijenskoj na Škrapama

Za svetkovinu svete Katarine Sijenske, zaštitnice istoimenog samostana sestara dominikanki i zaštitnice Europe župa Gospe Fatimske sa Škrapa i samostan sestara dominikanki svete Katarine Sijenske pripremaju se trodnevnicom koja je počela 26. travnja.

1 2 3