Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-emanuel-petrov

Predavanja drugog dana Teološko-pastoralnog seminara u Đakovu

Drugoga dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Svećenik u virtualnom svijetu“ u četvrtak 21. rujna na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu predavanja su održali dr. Emanuel Petrov, dr. Oliver Jurišić, dr. Dubravka Miljković i doc. dr. Silvana Burilović Crnov.

Na Priku proslavljen spomendan sv. Rite iz Cascie

Brojni Omišani hodočastili su u ponedjeljak, 22. svibnja, na Priko u Omišu kako bi proslavili spomendan sv. Rite, svetice nemogućeg. Svečanu misu predvodio je don Emanuel Petrov, župnik i profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Zakučac: Misa uočnica u svetištu sv. Leopolda

Trećega dana trodnevne priprave za blagdan sv. Leopolda u Zakučcu slavljena je svečana misa uočnica, s nakanom za zdravlje, a predvodio je prof. dr. fra Domagoj Runje, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu i novoimenovani duhovnik Katoličkog liječničkog društva, ogranka Split.

Šesti utorak sv. Antunu na Priku

U Župi sv. Petra apostola na Priku u Omišu u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Šestog utorka 18. travnja misno slavlje predvodio je delegat apostolskog administratora Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo Frankopan Velić.

Proslava sv. Josipa u Omišu na Priku

Svečanim misnim slavljem koje je u ponedjeljak, 20. ožujka 2023. predvodio župnik, don Emanuel Petrov proslavljena je svetkovina sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije. na Priku u Omišu.

Korizmeni susret „Caritas je ljubav”

Nakon što je završio Tjedan solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini, u ponedjeljak, 13. ožujka 2023. u župi sv. Petra apostola Priko Omiš upriličen je korizmeni susret pod nazivom „Caritas je ljubav”.

1 2