Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-marin-lucic

Blagoslovljena obnovljena crkva na Dančama

Crkva sv. Marije na Dančama u Dubrovniku ponovno je u liturgijskoj uporabi nakon godinu i pol dana obnove, a obred blagoslova crkve na zahvalnom euharistijskom slavlju u utorak 17. svibnja predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović.

Prvi Dječji križni put na Srđ

Prvi Dječji križni put na Srđ okupio je više od stotinu djece u subotu prije Cvjetnice, 9. travnja, na toj pobožnosti u organizaciji Vijeća za katehizaciju i novu evangelizaciju Dubrovačke biskupije.

Stepinčevo proslavljeno u dubrovačkoj katedrali

Spomendan blaženog Alojzija Stepinca, biskupa i mučenika, proslavljen je u četvrtak 10.veljače u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku svečanom misom koju je predslavio katedralni župnik don Marin Lučić, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

Ususret biskupskom ređenju: Euharistijsko klanjanje u dubrovačkoj katedrali

Euharistijsko klanjanje ususret ređenju novoga dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku predvodio je 19. siječnja katedralni župnik don Marin Lučić. Na klanjanju su sudjelovali imenovani dubrovački biskup Roko Glasnović i apostolski upravitelj Dubrovačke biskupije riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić.

1 2 3