Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-marin-lucic

Proslava sv. Petra u župi na Boninovu u Dubrovniku

Župa svetog Petra na Boninovu u subotu 29. lipnja svečano je proslavila svoga nebeskog zaštitnika. Svečano večernje misno slavlje predvodio je katedralni župnik i upravitelj župe sv. Andrije don Marin Lučić u koncelebraciji sa župnikom domaćinom don Antom Burićem te don Josipom Barišićem, fra Nediljkom Jerkanom i p. Marijanom Bešlićem.

Održan susret zajednica, pokreta i društava Dubrovačke biskupije

Godišnji susret članova duhovnih pokreta, crkvenih društava i molitvenih zajednica koje djeluju na području Dubrovačke biskupije održan je u ponedjeljak, na spomendan Blažene Marije Majke Crkve, 20. svibnja 2024., u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije i u dvorani Ivana Pavla II., u Dubrovniku.

Ston: Održan susret ministranata Dubrovačke biskupije

Susret ministranata i ministrantica Dubrovačke biskupije okupio je u subotu 20. travnja veliki broj sudionika koji su iz raznih krajeva biskupije stigli u Ston u pratnji svojih župnika i voditelja ministranata kako bi bili dionici godišnjeg biskupijskog susreta, izvijestilo je Vijeće za pastoral zvanja Dubrovačke biskupije.

Održan tečaj ikonopisanja u Dubrovniku

Tečaj ikonopisanja održan je od petka, 19. siječnja 2024. do nedjelje, 21. siječnja 2024. u Biskupskom sjemeništu u Dubrovniku, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

Obilježen Dan sjećanja u dubrovačkoj katedrali

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u subotu 18. studenog u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku misu je služio katedralni župnik don Marin Lučić, izvještava Dubrovačka biskupija.

1 2 3 4