Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-davor-vukovic

Petnaesti molitveni susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 21. travnja održan je petnaesti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Deveti molitveni susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 27. siječnja održan je deveti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Sedmi molitveni susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 16. prosinca održan je sedmi molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Šesti molitveni susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 2. prosinca održan je šesti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Treći molitveni susret unutar novoga ciklusa “Lectio divina”

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 21. listopada održan je treći molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Održan prvi molitveni susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“

Prvi molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku održan je u četvrtak 23. rujna u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.

Udruga katoličkih intelektualaca proslavila svog zaštitnika sv. Augustina

Članovi Udruge katoličkih intelektualaca (UKI) proslavi su spomendan svoga zaštitnika sv. Augustina u subotu 28. kolovoza misom u kapeli Sv. Roka u Osijeku koju je predvodio duhovnik dr. Davor Vuković, svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije i profesor fundamentalne teologije na KBF-u Đakovu.

Petnaesti molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 27. svibnja održan je petnaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Predstavljene knjige Domagoja i Krešimira Jakumetovića

U povodu proslave svetkovine Duhova i u zahvalnosti nebeskoj Majci Mariji u nadbiskupijskom Vikarijatu u Osijeku 21. svibnja predstavljene su knjige „Ruža bijela“ i „Trebamo te, Kriste!“, autora Krešimira i Domagoja Jakumetovića. Riječ je o četvrtoj i petoj u nizu suatorskih knjiga u izdanju đakovačkog Karitativnog fonda UPT (U pravi trenutak) „Ne živi čovjek samo o kruhu“.

1 2 3