Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-davor-vukovic

Četrnaesti molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 13. svibnja održan je četrnaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Deveti molitveni susret unutar ciklusa "Lectio divina"

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 4. ožujka održan je deveti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Osmi molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 18. veljače održan je osmi biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Sedmi molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

Sedmi biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku, održan je u četvrtak 4. veljače u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.

Peti molitveni susret ciklusa “Lectio divina”

U četvrtak 7. siječnja održan je u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Adventska duhovna obnova HKLD-a podružnice Osijek

Članovi Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) podružnice Osijek sudjelovali su na adventskoj duhovnoj obnovi u ponedjeljak 21. prosinca u prostorima Nadbiskupskog Vikarijata u Osijeku.

Drugi molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 19. studenoga održan je drugi biblijsko-molitveni susret unutar novog ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

1 2