Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-suzana-peran

Na HKS-u obilježen 57. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija

Odbor za sredstva društvenih komunikacija Hrvatske biskupske konferencije (HBK), Odjel za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) i Hrvatsko društvo katoličkih novinara (HDKN) proslavili su 57. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija u ponedjeljak 22. svibnja 2023., na HKS-u u Zagrebu.

Argumenti HKR-a: Potrebno je osloboditi glas u Crkvi kako bi bila autentična

Cijepljenje, epidemiološke mjere, Covid potvrde, odnosno pitanja slobode, savjesti i prava na informaciju; pastoralna briga za migrante i homoseksualne osobe; seksualno zlostavljanje u Crkvi – teme su Argumenata HKR-a od srijede 1. prosinca. Gostovali su: izv. prof. dr. Vladimir Dugalić, tajnik Komisije „Iustitia et pax” HBK, doc. dr. Tomislav Kovač, pročelnik Katedre fundamentalne teologije KBF-a u Zagrebu i doc. dr. Suzana Peran, s Odjela za komunikologiju HKS-a.

Argumenti HKR-a o medijima: od društvenih mreža do stvarnih zajednica

"Mediji: od društvenih mreža do stvarnih zajednica" bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 27. svibnja sudjelovali dr. sc. Suzana Peran, predsjednica Hrvatskog društva katoličkih novinara, dr. sc. Krunoslav Novak s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i mag.comm Vanesa Varga s Hrvatskih studija. Emisiju je uredila i vodila Tanja Maleš.