Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dubrovacka-biskupija

Proslava Antunova u Dubrovačkoj biskupiji

Blagdan sv. Antuna u ponedjeljak 13. lipnja proslavljen je u Dubrovačkoj biskupiji misnim slavljima u župama, samostanskim crkvama i kapelicama posvećenim Svecu svega svijeta.

Nagradni izlet u Boku kotorsku

Učenici osnovnih i srednjih škola Dubrovačke biskupije koji su sudjelovali na biskupijskom/županijskom natjecanju iz Vjeronauka, njih 57, nagrađeni su izletom u subotu 21. svibnja u Perast i Boku kotorsku.

Primopredaja službe generalnog vikara Dubrovačke biskupije

Primopredaja službe generalnog vikara Dubrovačke biskupije upriličena je u utorak, 3. svibnja u prostorijama Ordinarijata Dubrovačke biskupije u nazočnosti dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića i kancelara Dubrovačke biskupije don Davida Marjanovića.

Dubrovačkoj biskupiji vraćeno 210 matičnih knjiga oduzetih nakon Drugog svjetskog rata

Dubrovačkoj biskupiji vraćen je posljednji veći dio matičnih knjiga oduzetih nakon Drugog svjetskog rata. Zapisnik o primopredaji potpisali su župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić i dubrovački biskup Roko Glasnović u petak, 1. travnja u Biskupskom ordinarijatu u Dubrovniku. Ovom prigodom biskupiji je iz matičnih ureda s područja Dubrovačke biskupije vraćeno 210 matičnih knjiga i jedna knjiga ostale evidencije.

1 2 3 17