Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dubrovacka-katedrala

Poziv biskupa Uzinića na večerašnju molitvu

Večernja molitva ispred oltara Gospe od Porata u dubrovačkoj katedrali nastavlja se i 23. ožujka. Svi koji se žele pridružiti mogu to učiniti putem mrežnih stranica Dubrovačke biskupije, youtube kanala Dubrovačka biskupija te Facebook profila dubrovačkog biskupa mons. Mate Uzinića. Molitvu u 20 sati predvodit će biskup Uzinić.

Subotnja večernja molitva iz dubrovačke katedrale

Ispred oltara Gospe od Porata u dubrovačkoj katedrali večernju molitvu u subotu, 21. ožujka predvodio je dubrovački biskup Mate Uzinić, a vjernici su putem interneta zajedno s njime razmišljali o radosnim otajstvima krunice. Molitvu krunice biskup je ove večeri molio s krunicom sv. Benedikta, zaštitnika Europe.

Dubrovnik: Treća večernja obiteljska molitva u izravnom prijenosu na internetu

Večernja molitva pred oltarom Gospe od Porata u dubrovačkoj katedrali, koja se prenosila uživo (live stream) i treće večeri je okupila brojne molitelje koji su s biskupom dubrovačkim mons. Matom Uzinićem molili iz svojih domova. U srijedu, 18. ožujka, s biskupom je molio katedralni župnik don Marin Lučić i nekoliko drugih molitelja.

U Dubrovniku prva molitva u prijenosu na internetu za zaštitu od virusa

U dubrovačkoj katedrali Gospe Velike ispred oltara Gospe od Porata u ponedjeljak 16. ožujka održana je prva večernja molitva, u situaciji brojnih poduzetih mjera pa i preporuka vjernicima da ne dolaze na liturgiju, a sve radi usporavanja širenja pandemije COVID-19 u Hrvatskoj i zaštite osoba od zaraze virusom.

Biskup Uzinić poziva na molitvu - svakoga dana u 20 sati

Svake večeri upriličit će se obiteljska molitva ispred oltara Gospe od Porata u dubrovačkoj katedrali, a svi koji žele mogu se priključiti i duhom sudjelovati. Molitve će se, kao i mise nedjeljom, moći uživo pratiti na internet stranicama Dubrovačke biskupije, kao i na Facebook profilu dubrovačkog biskupa mons. Mate Uzinića. Prva molitva je večeras, u ponedjeljak 16. ožujka u 20 sati.

1 2 3