Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovne-vjezbe

Završene zajedničke godišnje duhovne vježbe sestara karmelićanki

Od ponedjeljka 12. travnja do subote 17. travnja u Samostanu Kraljice Karmela u Brezovici, pokraj Zagreba, pod vodstvom o. Zvonka Martića, OCD, karmelićanina, održane su godišnje duhovne vježbe sestara karmelićanki, koje su započele misnim slavljem i zazivom Duha Svetoga. Tema duhovnih vježbi bila je: “Tko je Bog? – Duhovnost sv. Ilije proroka".

Održane duhovne vježbe sestara klarisa u Brestovskom

U samostanu Sv. Klare u Brestovskom od 21. do 27. veljače sestrama klarisama duhovne vježbe održao je fra Ante Marić, član Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije, objavljeno je 28. veljače na mrežnim stranicama Franjevačkog provincijalata Bosne Srebrene - bosnasrebrena.ba.

Na Plehanu održane duhovne vježbe za svećenike

Duhovna vježbe za svećenike pod geslom „Ako mi tko hoće služiti, neka ide za mnom!“ (Iv 12, 26) održane su od nedjelje 21. do četvrtka 25. veljače u franjevačkom samostanu sv. Marka evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini.

Na Plehanu počele duhovne vježbe za svećenike

Duhovna vježbe za svećenike pod geslom „Ako mi tko hoće služiti, neka ide za mnom!“ (Iv, 12, 26.) počele su u nedjelju 21. veljače u franjevačkom samostanu na Plehanu u Bosanskoj Posavini.

Otkazane zajedničke duhovne vježbe Rimske kurije

Tiskovni ured Svete Stolice priopćio je 20. siječnja da s obzirom na trenutačnu zdravstvenu opasnost, članovi Rimske kurije ove godine neće moći zajedno sudjelovati na duhovnim vježbama u Casa Divin Maestro u Aricci, kao što je to bilo prethodnih godina.

Duhovne vježbe za članove Udruge DUHOS

U pastoralnim prostorima Nadbiskupijskog vikarijata u Osijeku od 3. do 5. prosinca o. Siniša Štambuk, DI, održao je kratke ignacijanske duhovne vježbe za članove Udruge DUHOS.

1 2 3 5