Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovne-vjezbe

Duhovne vježbe za hrvatske svećenike i đakone iz Zapadne Europe

Duhovne vježbe za hrvatske svećenike i trajne đakone iz Zapadne Europe o temi „Daj mi duše, drugo uzmi“ (sv. Ivan Bosco), održane su od 6. do 9. ožujka u Kući za duhovne vježbe „Sv. Pavao“ Biskupije Augsburg u Leitershofenu kod Augsburga, u organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni. Duhovne je vježbe vodio prof. em. dr. o. Josip Gregur, SDB.

Na Plehanu održane duhovne vježbe za svećenike

Duhovne vježbe za svećenike, koje su u franjevačkom samostanu Svetoga Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini počele u nedjelju 26. veljače zazivom Duha Svetoga završene su u četvrtak 2. ožujka. O temi „Srce svećenika kao izvor zadovoljstva i nezadovoljstva u svećeničkoj službi“ razmatrao je vlč. dr. sc. Ivan Benaković, prof. Svetoga pisma na đakovačkom KBF-u.

Duhovne vježbe za svećenike na Plehanu

Dvadesetak svećenika i redovnika iz Plehanskog distrikta, okolnih mjesta te iz Hrvatske sudjeluje na duhovnim vježbama koje su počele u nedjelju 26. veljače u franjevačkom samostanu sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini.

Održane duhovne vježbe za svećenike Vojnog ordinarijata

Duhovne vježbe za vojne i policijske kapelane, odnosno za sve svećenike koji vrše pastoralnu službu u Vojnom ordinarijatu, održane od utorka 14. veljače do petka 17. veljače 2023. u Duhovnom centru službenica Milosrđa (Ančele) „Oaza sv. Marije Krucifikse“ na Kamenu u Splitu, predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš.

U Sarajevu počele godišnje duhovne vježbe za svećenike

U kapeli Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa u Sarajevu u večernjim satima u ponedjeljak 13. veljače, zazivom Duha Svetoga, molitvom i razmatranjem počele su trodnevne godišnje duhovne vježbe za svećenike koje će završiti u četvrtak 16. veljače, izvijestila je KTA.

1 2 3 11