Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovne-vjezbe

Održane godišnje duhovne vježbe za sjemeništarce sa Šalate

Sjemeništarci Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, praćeni duhovnikom vlč. Petrom Mlakarom i prefektom vlč. Lukom Premelčem, od 8. do 11. listopada proveli su u pastoralnom centru Marije Majke Crkve u Mukinjama kraj Plitvičkih jezera gdje im je godišnje duhovne vježbe održao don Mihovil Kurkut, salezijanac i ravnatelj nakladničke kuće „Salesiana“ u Zagrebu.

Završile duhovne vježbe za dominikance-novake

U Vrbniku na Krku od 30. kolovoza do 4. rujna održane su duhovne vježbe za novake Hrvatske dominikanske provincije, Mislava Matijašića i Kristijana Zelića, koji u petak 4. rujna u popodnevnim satima polažu prve redovničke zavjete u dominikanskoj crkvi sv. Jeronima u Rijeci.

Papa Franjo iz Vatikana prati duhovne vježbe u Aricci

U pismu propovjedniku na duhovnim vježbama koje su započele 1. ožujka poslijepodne u Aricci, nedaleko od Rima, papa Franjo napomenuo je da moli za okupljene članove Rimske kurije i blagoslivlja ih, te istaknuo da će iz svoje sobe pratiti propovijedi isusovca oca Pietra Bovatija. U središtu njegovih razmišljanja je Mojsije, čovjek koji je iskusio prijateljstvo s Bogom, prenosi Vatican News.

1 2 3 4