Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovne-vjezbe

Duhovne vježbe svećenika Kotorske biskupije

Duhovne vježbe za svećenike Kotorske biskupije, predvođene biskupom Ivanom Štironjom, kojima su se pridružili i svećenici Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije održane su od 15. do 18. studenoga u Caritasovoj kući „Emaus“ u Potocima u župi Bijelo Polje.

U Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu održane duhovne vježbe za svećenike

U prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu od 9. do 12. studenoga održane su duhovne vježbe za svećenike Vrhbosanske nadbiskupije, a voditelj je bio nacionalni ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu i svećenik Zagrebačke nadbiskupije dr. vlč. Tomislav Markić, prenosi Katolička tiskovna agencija (KTA).

Đakovački bogoslovi na godišnjim duhovnim vježbama

Godišnje duhovne vježbe bogoslova Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu održane su od petka, 5. do ponedjeljka, 8. studenoga u Franjevačkom samostanu u Vukovaru, a predvodio ih je vlč. Dragan Muharem, svećenik Subotičke biskupije, uz nazočnost duhovnika bogoslova mons. dr. Karla Višatickog.

Održane duhovne vježbe za vjeroučitelje laike

Duhovne vježbe za vjeroučitelje laike, na kojima je sudjelovalo 35 vjeroučitelja iz Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije, održane su od 5. do 7. studenoga u Masnoj luci na Blidinju, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

Biskup Radoš održao duhovne vježbe sjemeništarcima sa Šalate

Varaždinski biskup Bože Radoš vodio je godišnje duhovne vježbe sjemeništarcima Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu. Na duhovnim vježbama održanim u pastoralnom centru Gospićko-senjske biskupije u Baškim Oštarijama od 14. do 17. listopada sudjelovalo je devetnaest sjemeništaraca praćenih sjemenišnim duhovnikom vlč. Petrom Mlakarom i prefektom vlč. Lukom Premelčem.

Duhovne vježbe za pripadnike Zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske i Inženjerije

U organizaciji Vojnog ordinarijata u RH, u duhovnom centru Betanija na otoku Lošinju od 12. do 15. listopada održane su duhovne vježbe za  djelatnike Zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske i Inženjerijske pukovnije Hrvatske kopnene vojske, odnosno vjernike vojne kapelanije Blaženog Alojzija Stepinca i Svetih Anđela Čuvara iz Karlovca.

Duhovne vježbe za bogoslove na Baškim Oštarijama

U pastoralnom centru na Baškim Oštarijama u subotu 9. listopada završile su šestodnevne duhovne vježbe, u kojima su sudjelovali bogoslovi Misionara Krvi Kristove te dvojica bogoslova Dubrovačke biskupije.

1 2 3 7