Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovne-vjezbe

U Skoplju završile duhovne vježbe za svećenike

Misnim slavljem i himnom „Tebe Boga hvalimo“ u Skoplju su 4. svibnja završile duhovne vježbe za svećenike Skopske biskupije i Strumičko-skopske eparhije koje je predvodio mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić.

Duhovne vježbe u Velom Lošinju za pripadnike OS RH

Duhovne vježbe za dvadesetak djelatnika, odnosno vjernika vojnih kapelanija "Sveti Leopold Bogdan Mandić" Osijek i "Sveti Ivan Kapistran i Kraljica Svete Krunice" Vinkovci predvodio je od 15. do 18. ožujka u kući "Betanija" u Velom Lošinju vojni kapelan don Branko Čagelj.

Održane korizmene duhovne vježbe za vjeroučitelje Riječke nadbiskupije

Vjeroučitelji Riječke nadbiskupije, njih četrdeset, sudjelovalo je na korizmenim duhovnim vježbama od 18. do 20. ožujka u Domu pastoralnih susreta „Domus Laurana“ u Lovranu. Vjeroučitelje je na početku duhovnih vježbi obišao i svojom pastirskom riječju potaknuo riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić, a na kraju riječki nadbiskup metropolit mons. dr. Ivan Devčić.

U Velikoj održane duhovne vježbe za svećenike

Sedamnaestorica svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije sudjelovala su od 14. do 18. ožujka u duhovnim vježbama u Domu sv. Augustina u Velikoj u Požeškoj biskupiji, koje je vodio vlč. Davor Vuković, profesor na KBF-u u Đakovu.

Duhovne vježbe za svećenike Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima

Zajednica svećenika iz Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima predvođena rektorom Markom Đurinom imala je od 3. do 6. ožujka 2022. godišnje duhovne vježbe u svetištu sv. Gabrijela od Žalosne Gospe (san Gabriele dell'Addolorata) kod otaca pasionista u mjestu Isola del Gran Sasso, ispod planine Gran Sasso u talijanskoj pokrajini Abruzzo.

Duhovne vježbe za vjeroučitelje i odgojitelje u vjeri

Duhovne vježbe za vjeroučiteljice i vjeroučitelje te odgojiteljice u vjeri u organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije, održane su od 28. do 30 siječnja 2022. u Đakovu u Betaniji – kući milosrdnih sestara Svetoga Križa.

Duhovne vježbe za vjeroučitelje u Đakovu

Duhovne vježbe za vjeroučitelje, u organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije, pod vodstvom isusovca p. Sebastiana Šujevića održane su u kući Betanija u Đakovu od 21. do 23. siječnja.

Papa poziva članove kurije da duhovne vježbe obave sami

S obzirom da je epidemiološka kriza još uvijek u tijeku, neće biti moguće održati uobičajenu korizmenu duhovne vježbe za papu Franju i njegove suradnike u domu za duhovne vježbe u Aricci, izvijestila je u četvrtak 20. siječnja hrvatska redakcija Vatican Newsa.

1 2 3 8