Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dvorana-pavla-vi

Papa Franjo ručao sa siromasima u Vatikanu

Papa Franjo je na Svjetski dan siromaha, 19. studenog 2023. nakon nedjeljnog Angelusa, ručao u dvorani Pavla VI. u Vatikanu sa siromasima i njihovim prijateljima, izvijestio je Vatican News.

Drugi dan 2. Međunarodnog susreta rektora i djelatnika u svetištima u Rimu

Program drugoga dana 2. Međunarodnoga susreta rektora i djelatnika u svetištima koji se održava u Vatikanu, u petak 10. studenoga 2023., počeo je svečanom euharistijom koju je na oltaru Katedre sv. Petra predslavio proprefekt Odjela za fundamentalna pitanja evangelizacije svijeta Dikasterija za evangelizaciju mons. Salvatore Rino Fisichella.

Papa na Sinodi: Duh Sveti nas vodi prema harmoniji i slušanju s poštovanjem

Govoreći na otvaranju XVI. Redovne glavne skupštine Biskupske sinode o sinodalnosti u srijedu 4. listopada 2023. u dvorani Pavla VI. u Vatikanu, papa Franjo je podsjetio članove sinodske skupštine da je Duh Sveti protagonist Sinode te ih je pozvao na slobodno izražavanje, uz poštovanje sviju, prenosi Vatican News.

Na Trg svetoga Petra stigla božićna jelka

Na Trgu svetog Petra postavljena je u četvrtak 17. studenoga tijekom jutra božićna jelka visine oko 26 metara, koja je stigla iz malog planinskog mjesta Rosello u talijanskoj pokrajini Abruzzo, prenosi Vatican News.

1 2