Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: emisija

Peta tematska emisija u povodu godine dominikanskih jubileja

U petoj emisiji u povodu godine dominikanskih emisija gosti su bili su fr. Nikola Leopold Noso, OP i fr. Ivan Marija Tomić, OP, a govorili su o pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji i njezinoj važnosti u dominikanskome redu, o pobožnosti krunice i kruničarskim zajednicama te o marijanskoj pobožnosti u hrvatskome narodu.

MATER FATIMA 2021. Koordinator projekta za Hrvatsku Franko Ćorić u "Aktualnom" HKR-a: Gospa je uvijek uz nas

U emisiji "Aktualno" Hrvatskog katoličkog radija (HKR) u srijedu 12. svibnja gostovao je koordinator međunarodnog molitvenog projekta "Mater Fatima 2021." u Hrvatskoj, povjesničar umjetnosti dr. sc. Franko Ćorić koji je na temu ovog svjetskog molitvenog projekta - koji se provodi u četvrtak 13. svibnja, kada se kalendarski spominjemo Gospe Fatimske - razgovarao s voditeljicom i urednicom Vjerskog programa HKR-a gospođom Tanjom Maleš.

Četvrta tematska emisija povodom godine dominikanskih jubileja

Prigodom proslave velikoga jubileja – 800. obljetnice dominikanaca na hrvatskim prostorima – tijekom 2021. godine Hrvatska dominikanska provincija na svojem YouTube kanalu svakog 15. dana u mjesecu emitira tematske emisije o povijesti Reda propovjednika, značajnim dominikancima i dominikankama te o njihovom djelovanju danas.

Tematske emisije u povodu 800. obljetnice dominikanaca na hrvatskim prostorima

Prigodom proslave velikoga jubileja – 800. obljetnice dominikanaca na hrvatskim prostorima – tijekom 2021. godine Hrvatska dominikanska provincija na svojem YouTube kanalu emitirat će svakoga 15. u mjesecu tematske emisije o povijesti Reda propovjednika, značajnim dominikancima i dominikankama te o njihovom djelovanju danas.

1 2