Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-andrija-bilokapic

Fra Andrija Bilokapić dobitnik nagrade za životno djelo Zadarske županije

Član Franjevačke provincije sv. Jeronima u Zadru fra Andrija Bilokapić, OFM dobitnik je Nagrade za životno djelo Zadarske županije. To priznanje za fra Andrijin dugogodišnji veliki pastoralni i duhovni rad uručeno mu je u ponedjeljak, 15. travnja, na svečanoj sjednici proslave Dana Zadarske županije u HNK-u Zadar.

Održan Holywin u Zadru

Na bdjenju uoči svetkovine Svih svetih u utorak, 31. listopada, u sklopu duhovnog susreta Holywin, nagovor o značenju svetosti u crkvi sv. Frane u Zadru održao je fra Andrija Bilokapić, priopćio je Tiskovni ured Zadarske nadbiskupije.

Fra Andrija Bilokapić o poimanju žene u Svetom pismu

Član Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri fra Andrija Bilokapić održao je u srijedu 17. svibnja u crkvi sv. Frane u Zadru duhovni nagovor o poimanju žene temeljem primjera u Svetom pismu.

Sprovodni obredi za fra Josipa Vidasa

Član Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri fra Josip Vidas pokopan je u srijedu 11. svibnja na Gradskom groblju u Zadru, izvijestili su iz Provincije.

Pokopan fra Vlado Zahija

U samostanu Navještenja Marijina na Košljunu slavljena je 7. travnja misa zadušnica i sprovodni obredi za fra Vladu Vjekoslava Zahiju, člana Franjevačke provincije sv. Jeronima iz Zadra.

1 2 3