Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-ante-vuckovic

Korizmena duhovna obnova u Slavonskom Brodu

Pobožnošću križnoga puta u petak 24. ožujka u Franjevačkom samostanu Presvetoga Trojstva u Slavonskom Brodu započela je korizmena duhovna obnova koja traje do nedjelje 26. ožujka.

Split: Blagoslovljene nove ikone

Tijekom misnoga slavlja na svetkovinu sv. Josipa, 20. ožujka 2023., u crkvi Presvetog Otkupitelja u Splitu, fra Ante Vučković blagoslovio je 55 novih ikona, nastalih na četiri tečaja ikonopisanja koje je ove godine u Splitu održala Hrvatska udruga ikonopisaca „Josip Ružić“.

Proslava Svjetskog dana bolesnika u KBC-u Križine

Misno slavlje u bolničkoj kapeli Kliničkog bolničkog centra Križine u Splitu na blagdan Gospe Lurdske, u subotu 11. veljače, predvodio je fra Ante Vučković, a koncelebrirao je bolnički kapelan na Križinama fra Miroslav Ančić.

Proslava blagdana Gospe Ranjene u konkatedrali svetog Petra u Splitu

U konkatedrali sv. Petra apostola u Splitu proslavljen je blagdan suzaštitnice župe Gospe Ranjene 22. siječnja. Svetkovini je prethodila trodnevnica u kojoj se svaki dan najprije molila krunica i molitve Gospi uz pjevanje himna Gospi ranjenoj, a poslije slavila misa, nakon koje je svaki dan bio poseban program.

Suhopolje: Proslavljena svetkovina sv. Terezije Avilske

Na župnu svetkovinu sv. Terezije Avilske u subotu 15. listopada svečano misno slavlje u Župi sv. Terezije Avilske u Suhopolju predvodio je fra Ante Vučković, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sveučilišta u Splitu.

Proslava sv. Franje Asiškog u HKŽ Frankfurt

U Hrvatskoj katoličkoj župi Frankfurt na blagdan sv. Franje Asiškog 4. listopada svečano misno slavlje u crkvi Sv. Ante slavio je duhovni asistent Mjesnog bratstva Franjevačkog svjetovnog reda fra Petar Komljenović s domaćim fratrima i s fra Kristijanom Montinom, župnikom u Wiesbadenu.

1 2 3