Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-ante-vuckovic

Održan treći susret ciklusa „Četvrtak za dušu“

Treći susret ciklusa pod nazivom „Četvrtak za dušu“ upriličen je u četvrtak 18. travnja u Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

Simpozij o teologu vlč. Josipu Turčinoviću

Teološki simpozij o svećeniku, teološkom piscu i nakladniku Josipu Turčinoviću, održan je uz 90. obljetnicu njegova rođenja u subotu, 14. listopada u Hrvatskoj čitaonici u Svetom Petru u Šumi.

Razgovor Glasa Koncila s fra Antom Vučkovićem

Uskrsni broj Glasa Koncila (14./2023.) donosi razgovor sa splitskim filozofom, teologom i duhovnim pratiteljem prof. dr. fra Antom Vučkovićem pod naslovom „Za susretom s Uskrsnulim nam je žudjeti“.

Korizmena duhovna obnova u Slavonskom Brodu

Pobožnošću križnoga puta u petak 24. ožujka u Franjevačkom samostanu Presvetoga Trojstva u Slavonskom Brodu započela je korizmena duhovna obnova koja traje do nedjelje 26. ožujka.

Split: Blagoslovljene nove ikone

Tijekom misnoga slavlja na svetkovinu sv. Josipa, 20. ožujka 2023., u crkvi Presvetog Otkupitelja u Splitu, fra Ante Vučković blagoslovio je 55 novih ikona, nastalih na četiri tečaja ikonopisanja koje je ove godine u Splitu održala Hrvatska udruga ikonopisaca „Josip Ružić“.

1 2 3 4