Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-anto-barisic

Biskup Šaško predvodio sprovodnu misu za fra Branka Lipšu

Pomoćni zagrebački biskup Ivan Šaško predvodio je misu zadušnicu za člana Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića fra Branka Lipšu u župnoj crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića u zagrebačkoj Dubravi u utorak 7. studenog, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

U Osijeku svečano proslavljeno Uzvišenje sv. Križa

Retfalačka župa Uzvišenja sv. Križa u Osijeku svečano je proslavila 14. rujna župnu svetkovinu duhovno se pripravljajući trodnevnicom s klanjanjima Presvetom, čašćenjem svetoga Križa na uočnici i trima blagdanskim euharistijskim slavljima.

Nova uprava Hrvatske kapucinske provincije

Braća kapitularci Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda B. Mandića na provincijskom kapitulu u srijedu, 23. kolovoza u kući susreta Tabor u Samoboru izabrali su novo vodstvo Provincije za sljedeće trogodište.

Sedmi utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a sedmoga utorka, 26. travnja euharistijsko slavlje predvodio je fra Anto Barišić, OFM, voditelj duhovnih obnova.

Biskup Šaško krstio peto dijete u obitelji Protulipac

Pomoćni biskup zagrebački mons. Ivan Šaško predvodio je na Nedjelju Božje riječi 23. siječnja misno slavlje u Župi blaženog Alojzija Stepinca u Dugoj Resi, prilikom kojega je krstio Marka, peto dijete Katarine i Michaela Protulipac.

1 2