Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-ivan-marija-lotar

Argumenti HKR-a o magisteriju krhkosti

Nadolazeći Međunarodni dan osoba s invaliditetom bio je povod emisije „Argumenti“ Hrvatskog katoličkog radija u četvrtak 30. studenoga, u kojoj se govorilo o njihovom mjestu u Crkvi i što se sve za njih može učiniti.

Aktualno HKR-a: Moći bl. Alojzija Stepinca stižu u baziliku sv. Antuna

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša će na svetkovinu posvete župne crkve na zagrebačkom Svetom Duhu, 24. studenoga 2023., bazilici sv. Antuna Padovanskoga predati u trajni posjed relikviju bl. Alojzija Stepinca, što je najavljeno u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija.

Održan peti Antunovski hod mladih u Zagrebu

Jubilarni peti Antunovski hod mladih počeo je u subotu 10. lipnja euharistijskim slavljem u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, a završio u bazilici sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu.

Jedanaesti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Jedanaestog utorka 23. svibnja misno slavlje predvodio je župnik i rektor manje bazilike Sv. Antuna Padovanskog fra Ivan Marija Lotar, OFMConv.

Počinje pobožnost 13 utoraka u čast sv. Antuna Padovanskoga

Diljem Hrvatske u utorak 14. ožujka 2023. počinje pobožnost 13 utoraka uoči blagdana sv. Antuna Padovanskoga, koju su u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija predstavili generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije, privremeni upravitelj župe Zagreb–Sesvetska Sela mons. Tomislav Subotičanec i upravitelj župe Zagreb–Sveti Duh fra Ivan Marija Lotar, OFM Conv.

1 2 3