Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-jozo-grbes

Susret franjevačkih provincijala Dadića i Grbeša

U prostorijama Franjevačkog provincijalata na Kovačićima u Sarajevu u petak 6. siječnja susreli su se provincijal Franjevačke provincije Svetog Križa - Bosna Srebrena fra Zdravko Dadić i provincijal Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije fra Jozo Grbeš, prenosi KTA.

Izabrano novo vodstvo Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH

Na Izvanrednoj izbornoj (XXI.) skupštini Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine (KVRPP BiH) u subotu 3. rujna u Katoličkom školskom centru „Don Bosco“ u Žepču za predsjednicu Konferencije izabrana je provincijska predstojnica Školskih sestara franjevki Bosansko-hrvatske provincije s. Željka Dramac, a za potpredsjednika provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš.

Prvu večer Mladifesta u Međugorju misu predvodi kardinal Omella

Pod geslom „Učite od mene i naći ćete mir“ (Mt 11, 28-30) ovogodišnji Međunarodni molitveni festival mladih u Međugorju održava se 33. put, a trajat će od 1. do 6. kolovoza. Tisuće mladih i ove godine slušat će kateheze i svjedočanstva, moliti, sudjelovati na večernjem molitvenom programu, najavila je Radiopostaja Mir Međugorje.

1 2