Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-jozo-grbes

Trajna izgradnja svećenika hercegovačkih biskupija

Susret trajne izgradnje za svećenike do 10 godina svećeništva Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije te Hercegovačke franjevačke provincije održan je od srijede, 28. veljače do četvrtka, 29. veljače 2024. u Franjevačkoj kući molitve u Masnoj Luci, izvijestila je Mostarsko-duvanjska biskupija.

Đakonsko ređenje fra Vinka Baćka u Chicagu

Mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić zaredio je za đakona bogoslova Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije fra Vinka Baćka, u nedjelju, 29. listopada 2023. u Župi Presvetog Srca Isusova u Chicagu.

Mostar: Sedmorica bogoslova zaređena za đakone

Sedmorica bogoslova, trojica iz Mostarsko-duvanjske biskupije, jedan iz Trebinjsko-mrkanske biskupije i trojica iz Hercegovačke franjevačke provincije, zaređeni su za đakone u subotu 21. listopada 2023. u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve, prenosi portal Crkva na kamenu.

Proslavljena svetkovina sv. Jeronima u Slanom

Svetkovina zaštitnika crkve i Samostana sv. Jeronima proslavljena je u samostanskoj crkvi u Slanom u subotu 30. lipnja, a euharistijsko slavlje predvodio je provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš.

Drugog dana 34. Mladifesta misu slavio provincijal Grbeš

Drugog dana 34. Festivala mladih u Međugorju u četvrtak 27. srpnja večernje misno slavlje predvodio je provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš, uz koncelebraciju 569 svećenika, izvijestila je Radiopostaja Mir Međugorje.

1 2 3 4