Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-massimo-fusarelli

Prvu večer Mladifesta u Međugorju misu predvodi kardinal Omella

Pod geslom „Učite od mene i naći ćete mir“ (Mt 11, 28-30) ovogodišnji Međunarodni molitveni festival mladih u Međugorju održava se 33. put, a trajat će od 1. do 6. kolovoza. Tisuće mladih i ove godine slušat će kateheze i svjedočanstva, moliti, sudjelovati na večernjem molitvenom programu, najavila je Radiopostaja Mir Međugorje.

Papa Franjo: Rat je neuspjeh politike i čovječanstva

Papa Franjo ponovno je pozvao na mir u poruci poslanoj sudionicima „Međureligijskoga hodočašća solidarnosti s ukrajinskim narodom“, koje je započelo u nedjelju 10. travnja u Rumunjskoj, a završilo u utorak 12. travnja u ukrajinskom gradu Černivci, prenosi Vatiacn News.

Susret uprava Provincije sv. Jeronima iz Zadra i Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda iz Zagreba s generalnim ministrom

U Samostanu Navještenja Marijina na Košljunu u četvrtak, 31. ožujka održana je zajednička sjednica provincijskih uprava Franjevačke provincije sv. Jeronima iz Zadra i Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda iz Zagreba pod predsjedanjem generalnog ministra Franjevačkog reda fra Massima Fusarellija na kojoj se raspravljalo o mogućnosti suradnje tih dviju provincija.

1 2