Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-zdravko-dadic

Hrvatski Caritas upoznat s karitativnom djelatnošću franjevaca Bosne Srebrene

Ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik susreo se s fra Zdravkom Dadićem, provincijalom Franjevačke provincije Bosne Srebrene; fra Vinkom Sičajom, definitorom i ekonomom Provincije te s predsjednikom Humanitarno-karitativne organizacije „Kruh sv. Ante“ fra Stipom Karajicom u ponedjeljak 23. siječnja u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Susret franjevačkih provincijala Dadića i Grbeša

U prostorijama Franjevačkog provincijalata na Kovačićima u Sarajevu u petak 6. siječnja susreli su se provincijal Franjevačke provincije Svetog Križa - Bosna Srebrena fra Zdravko Dadić i provincijal Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije fra Jozo Grbeš, prenosi KTA.

„Kruh sv. Ante” organizirao podjelu paketa predbožićne pomoći

Članovi „Kruha sv. Ante” Franjevačke provincije Bosne Srebrene sa sjedištem u Hrvatskoj su uz pomoć volontera uoči Badnjaka i Božića, u petak 23. prosinca, podijelili oko 80 paketa pomoći s osnovnim prehrambenim i higijenskim potrepštinama za djecu i starije osobe u vrijednosti oko 35 tisuća kuna.

Susret provincijala Bosne Srebrene

U prostorijama Provincijalata Franjevačke provincije sv. Križa - Bosne Srebrene u Sarajevu upriličen je 13. rujna bratski susret aktualnog provincijala Bosne Srebrene fra Zdravka Dadića i njegovih predšasnika.

Provincijal Dadić susreo se s humanitarcima iz Njemačke

Provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić susreo se na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa, u srijedu 14. rujna, s izaslanstvom humanitarnih djelatnika iz Mannheima, Mosbacha, Heidelberga i Freiburga u Sarajevu.

Održan seminar za ovlast ispovijedanja

U Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u Sarajevu 1. i 2. rujna održan je Seminar za ovlast ispovijedanja na kojemu su sudjelovali svećenici s cijelog područja BK-a BiH koji nemaju trajnu ovlast podjeljivanja sakramenta pomirenja.

1 2