Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-zdravko-dadic

Hrvati hodočastili u marijansko svetište Ave Maria u Deggingen

Vjernici Hrvatske katoličke zajednice sv. Leopolda Bogdana Mandića iz Geislingena i Hrvatske katoličke zajednice bl. Jakova Zadranina iz Göppingena hodočastili su na Duhovski ponedjeljak 20. svibnja u marijansko svetište Ave Maria u Deggingen, izvijestili su iz zajednica.

Svetkovina Duhova proslavljena u Geislingenu i Göppingenu

Provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić, u sklopu pastoralnog pohoda Hrvatskoj katoličkoj zajednici sv. Leopolda Bogdana Mandića u Geislingenu i Hrvatskoj katoličkoj zajednici bl. Jakova Zadranina u Göppingenu, predvodio je u nedjelju 19. svibnja na svetkovinu Duhova misna slavlje u obje zajednice.

Hodočasnička misa uz svetkovinu sv. Marka na Plehanu

Hodočasničku misu uz svetkovinu sv. Marka evanđelista predvodio je u nedjelju 28. travnja u istoimenoj župi i samostanu na Plehanu u Bosanskoj Posavini provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić.

Provincijal Dadić primio u posjet novoimenovanog banjolučkog biskupa

Provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić primio je u ponedjeljak 5. veljače u posjet don Željka Majića, novoimenovanog banjolučkog biskupa čija inauguracija će se održati početkom ožujka u banjolučkoj katedrali, izvijestila je FIA, a prenosi KAT.

Novoimenovani banjolučki biskup posjetio FMC „Svjetlo riječi“

U sklopu posjeta Franjevačkoj provinciji Bosni Srebrenoj, novoimenovani banjolučki biskup don Željko Majić posjetio je u ponedjeljak 5. veljače Franjevački medijski centar „Svjetlo riječi”, objavljeno je na portalu „Svjetlo riječi“, a prenosi KTA. 

1 2 3 5