Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-zvonimir-pervan

Sedmi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Sedmog utorka, 25. travnja misu je predslavio magistar sjemeništaraca Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Zvonimir Pervan, OFM Conv.

Blagdan Gospe od Zdravlja proslavljen u Puli

U kapeli Gospe od Zdravlja u Domu Vila Maria u Puli, koji pruža usluge skrbi odraslim osobama s mentalnim oštećenjem, svečanu euharistiju na blagdan naslovnice kapele 21. studenoga predvodio je ovogodišnji mladomisnik fra Zvonimir Pervan, OFMConv.

Posljednji dan trodnevnice sv. Nikoli Taveliću

Na završetku priprave za proslavu blagdana sv. Nikole Tavelića u njegovom Hrvatskom nacionalnom svetištu u Šibeniku, posljednjeg dana trodnevnice u nedjelju 13. studenoga 2022., večernju misu predslavio je magistar sjemeništaraca Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualca fra Zvonimir Pervan.

Sveta Stolica na Dubai EXPO 2020

Više od 190 izlagača predstavlja se javnosti na najvećoj svjetskoj izložbenoj pozornici EXPO 2020 u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubaiju, a među izlagačima je i Sveta Stolica koja svoj dan obilježava 19. ožujka. Opširni prilog i razgovori o toj temi nalaze se u Veritasu – Glasniku sv. Antuna Padovanskoga za veljaču. Donosimo razgovor fra Zvonimira Pervana s fra Eliasom Marswanianom koji je proteklih mjeseci povremeno na službi na EXPO-u.

Veritasov intervju sa savjetnikom Dikasterija za komunikacije dr. Danielom Arasom

U novom broju "Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskog" fra Zvonimir Pervan razgovarao je s prof. dr. Danielom Arasom, dekanom Fakulteta društvene i institucionalne komunikacije na Papinskom Sveučilištu Svetoga Križa u Rimu povodom njegova imenovanja kao savjetnika za Dikasterij za komunikaciju u Vatikanu. Intervju pod naslovom "Komunikacija je u genima Crkve - Ispravno komunicirati je imperativ za pojedince i za institucije" prenosimo u cijelosti.