Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gorazde

Hodočašće „Putovima Drinskih mučenica“

Udruga „Blažena Jula Ivanišević“ iz Godinjaka i vjernici župe Staro Petrovo Selo su, u povodu jedanaeste obljetnice proglašenja blaženim Drinskih mučenica, organizirali hodočašće Putovima Drinskih mučenica.

Nadbiskup Vukšić predvodio slavlje u Goraždu

Župa Sv. Dominika u Goraždu proslavila je u ponedjeljak 8. kolovoza svetkovinu nebeskog zaštitnika svečanim misnim slavljem koje je predvodio vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić, izvještava nedjelja.ba.

Zahvalnica Ministarstvu obrane i OS BiH za pomoć izgradnji crkve u Goraždu

Vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić uručio je u ponedjeljak 14. veljače u Sarajevu ministru obrane BiH Sifetu Podžiću zahvalnicu za sudjelovanje Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH u izgradnji crkve bl. Drinskih mučenica u Goraždu, izvijestio je Ured za odnose s javnošću MO BiH, a prenijela Nedjelja.

Nadbiskup Vukšić blagoslovio temelje crkve u Goraždu

Na spomendan sv. Dominika, u nedjelju 8. kolovoza, župa u Goraždu proslavila je zaštitnika svečanim misnim slavljem koje je predvodio vrhbosanski nadbiskup koadjutor Tomo Vukšić, koji je i blagoslovio temelje crkve Blaženih Drinskih mučenica, izvijestila je nedjelja.ba.

1 2