Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gospa-brze-pomoci

Predstavljene dvije knjige Matije Maše Vekić

Dvije knjige katoličke novinarke, spisateljice i slikarice Matije Maše Vekić „Alojzija Ulman, kiparica i povjesničarka umjetnosti“ te „Hrvatska kiparica Mila Wod“ predstavljene su u utorak 6. rujna, drugoga dana trodnevnice u Župi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

Drugi dan trodnevnice u Župi Gospe Brze Pomoći

Večernje misno slavlje u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu u utorak, 6. rujna, na drugi dan trodnevne duhovne priprave za proslavu Male Gospe i jubilarne 65. obljetnice čašćenja Gospe Brze Pomoći u tom gradu, predvodio je isusovac o. Božidar Nagy.

Hodočašće župljana župe Trnjani Gospi Brze Pomoći

Župljani Župe sv. Marka iz Trnjana, njih stotinjak, hodočastili su u srijedu, 8. lipnja Majci Božjoj Gospi Brze Pomoći u Gospino svetište u Slavonski Brod, sudjelujući na misnom slavlju koje su predvodili njihov župnik vlč. Nikola Kaurin i župnik u miru vlč. Stjepan Buček.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

„Osmi“ u listopadu kao redoviti hodočasnički dan čašćenja Gospe Brze Pomoći proslavljen je u petak 8. listopada u istoimenom Gospinom svetištu i župi u Slavonskom Brodu.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći, koji se slavi svakoga osmog u mjesecu, u istoimenom svetištu i župi u Slavonskom Brodu proslavljen je u subotu 8. svibnja. Središnje hodočasničko slavlje predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

„Osmi“ kao redoviti dan čašćenja Gospe Brze Pomoći 8. veljače u slavonskobrodskom svetištu bio je posvećen sv. Josipu, poočimu Isusovu i zaručniku Marijinu.

1 2 3