Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: granesina

Počelo slavlje XXI. izvanrednog provincijalnog kapitula Družbe Kćeri Božje ljubavi

U Duhovnom centru Kćeri Božje ljubavi u zagrebačkoj Granešini, u utorak 4. siječnja, započelo je slavlje XXI. (izvanrednog) provincijalnog kapitula Provincije Božje providnosti Družbe Kćeri Božje ljubavi na temu "Provincijalni direktorij i njegova uloga na putu našega posvećenja", javljaju iz Družbe kćeri Božje ljubavi.

Molitvene srijede sv. Josipu u obiteljima djece polaznika Dječjeg vrtića sv. Josipa

S obzirom da smo u godini posvećenoj svetom Josipu - koju je 8. prosinca 2020. proglasio papa Franjo, a koja traje do 8. prosinca 2021. – osoblje i obitelji djece polaznika Dječjeg vrtića svetog Josipa u zagrebačkoj Granešini (gradska četvrt Gornja Dubrava) odlučilo je na osobit način iskazati štovanje sv. Josipu, kojemu je i posvećen ovaj vrtić - molitvenim srijedama.

Biskup Gorski na misi polnoćki blagoslovio privremeni objekt za bogoslužje u Granešini

Pomoćni biskup zagrebački Mijo Gorski blagoslovio je na misi polnoćki privremeni objekt za bogoslužje u župi Rođenja Blažene Djevice Marije u Granešini. Tamošnja župna crkva teško je stradala u potresu zbog čega je, uz pomoć Zagrebačke nadbiskupije, izgrađena dvorana u podnožju crkve. Zahvaljujući velikom zalaganju mladih u župi privremeni bogoslužni prostor spreman je dočekao misu polnoćku.

1 2