Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hercegovacka-franjevacka-provincija

Susret franjevačkih provincijala Dadića i Grbeša

U prostorijama Franjevačkog provincijalata na Kovačićima u Sarajevu u petak 6. siječnja susreli su se provincijal Franjevačke provincije Svetog Križa - Bosna Srebrena fra Zdravko Dadić i provincijal Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije fra Jozo Grbeš, prenosi KTA.

Polaganje prvih privremenih zavjeta na Humcu

Nakon završene godine novicijata, u subotu 2. srpnja na večernjoj misi u novoj crkvi na Humcu četvorica novaka Hercegovačke franjevačke provincije položili su prve privremene redovničke zavjete, izvijestio je Hercegovački informativni portal.

Preminuo fra Marinko Leko

Član Hercegovačke franjevačke provincije fra Marinko Leko preminuo je u četvrtak 24. ožujka u Župi sv. Ivana Krstitelja Rakitno, u 79. godini života, 62. godini redovništva i 56. godini svećeništva.

Permanentno obrazovanje mladih svećenika

Permanentno obrazovanje za mlade svećenike Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije te Hercegovačke franjevačke provincije održano je 23. ožujka u Kući molitve u Masnoj Luci.

Provincijal Šteko o imenovanju mons. Cavallija za apostolskog vizitatora

Izjava provincijskog ministra Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja blažene Djevice Marije fra Miljenka Šteke povodom imenovanja mons. Alde Cavallija apostolskim vizitatorom s posebnim ovlastima za župu Međugorje na raspolaganju Svetoj Stolici, 27. studenoga 2021., objavljena na službenoj provincijskoj stranici.

BiH: 10.000 obroka pripremljeno i podijeljeno iz Dompesa

U Domu kruha i duha Dompes u Mostaru u sklopu kojeg djeluje studentski centar, pučka kuhinja i centar za dijalog, u ponedjeljak 18. listopada, pripremljen je 10.000 obrok i dostavljen najpotrebnijim pojedincima i obiteljima.

1 2 3