Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatska-katolicka-zajednica

Holywin u Balingenu

Molitveni program Holywin – Svetost pobjeđuje održao se u utorak, 31. listopada 2023. u župnoj crkvi Duha Svetoga u Balingenu u Njemačkoj.

Nacionalnom svetištu svetoga Josipa u Karlovcu uručena monografija „Zajedno u vjeri – Zusammen im Glauben 1968. - 2018.“

Predstavnici Hrvatskih katoličkih zajednica iz njemačkih gradova Gőppingena te Geislingena uručili su za vrijeme misnoga slavlja u srijedu, 19. travnja rektoru Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu monografiju „Zajedno u vjeri – Zusammen im Glauben 1968. - 2018.“ izdanu u povodu 50 godina djelovanja Hrvatskih katoličkih zajednica bl. Jakova Zadranina i sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Uvođenje u službu vlč. Andrije Župarića

U nedjelju 19. rujna na nedjeljnim misnim slavljima u hrvatskim katoličkim zajednicama u Reutlingenu, Metzingenu i Tübingenu u službu je uveden novi voditelj zajednica, vlč. Andrija Župarić.

Oproštajne mise s vlč. Antom Kutlešom

U nedjelju 11. srpnja na misnim slavljima u hrvatskim katoličkim zajednicama u Reutlingenu, Metzingenu i Tübingenu upriličen je oproštaj s vlč. Antom Kutlešom, voditeljem spomenutih zajednica.

1 2