Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatska-salezijanska-provincija

Održan 19. provincijalni sabor Hrvatske salezijanske provincije

U Katoličkom školskom centru „Don Bosco“ u Žepču od 1. do 4. travnja održan je 19. redoviti provincijalni sabor Hrvatske salezijanske provincije s temom „Gorljivi za Isusa Krista, zauzeti za mlade”, objavila je Hrvatska salezijanska provincija.

Zagreb: Salezijanci proslavili Dan provincije

Na blagdan zaštitnika Salezijanske družbe sv. Franje Saleškoga, u srijedu 24. siječnja, salezijanci Hrvatske salezijanske provincije sv. Ivana Bosca proslavili su Dan provincije u prostorijama crkve „Sveta Mati Slobode“ na Jarunu u Zagrebu, izvijestilo je tajništvo Provincije.

Doživotni zavjeti četvorice salezijanaca

Salezijanci Frano Bešlić, Ante Bulat, Ivan Dvoraček i Zvonimir Tomaš položili su u subotu, 2. rujna doživotne zavjete u Družbi sv. Franje Saleškoga (Don Boscovi salezijanci) u crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji u Zagrebu.

Počela treća Međunarodna škola latinskoga jezika i kulture

U Katoličkom školskom centru sv. Mihovila u Šibeniku s radom je 17. srpnja započela treća međunarodna Ljetna škola latinskoga jezika i kulture koju suorganiziraju Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska salezijanska provincija sv. Ivana Bosca.

Održan prvi ljetni oratorij u Lukoranu

Župa sv. Lovre u Lukoranu na otoku Ugljanu u suradnji s Hrvatskom salezijanskom provincijom organizirala je prvi ljetni oratorij za osnovnoškolsku djecu koji je održan od 11. do 14. srpnja.

Salezijanac Mislav Alerić slavio mladu misu u Malom Parizu

Salezijanac don Mislav Alerić proslavio je mladu misu na svetkovinu Rođenja sv. Ivana Krstitelja, u subotu 24. lipnja 2023. u svojoj rodnoj Župi Duha Svetoga u Malom Parizu u Slavonskom Brodu, pod geslom „Bili smo među vama nježni kao majka što hrani i njeguje svoju djecu“(1 Sol 2, 7b).

1 2 3