Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatske-sume

Dragocjenu pomoć Hrvatskim šumama pruža 100 vojnika iz Vinkovaca i Đakova

Nakon jučerašnjeg razornog nevremena praćenog snažnim vjetrovima uz oblinu kišu, a koje je pogodilo dijelove Republike Hrvatske uzrokujući velike štete, Hrvatske šume aktivirale su sve svoje službe, a u sanaciji šteta i normalizaciji situacije pomaže im 100 vojnika iz Vinkovaca i Đakova, priopćile su Hrvatske šume.

Prodaja božićnih drvca na Trgu bana Jelačića u sklopu programa Hrvatskog Caritasa: „S 200 božićnih drva imamo samo jedan humani cilj”

Dugogodišnji središnji promotivno-humanitarni događaj programa Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti” – prodaja božićnih jelki na Trgu bana Jelačića – održat će se 17. prosinca s početkom u 8 sati. Događaj su 15. prosinca predstavili ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik i novi predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Nediljko Dujić.

Hrvatski Caritas u suradnji s Hrvatskim šumama prodajom božićnih drvaca na glavnom zagrebačkom trgu prikuplja sredstva za siromašne obitelji

U sklopu 18. nacionalnoga humanitarnog programa «Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu» Hrvatski Caritas u suradnji s «Hrvatskim šumama» i Gradom Zagrebom organizira promotivno-humanitarni događaj u sklopu kojega će se Zagrepčankama i Zagrepčanima u subotu 14. prosinca od 8 do 14 sati na Trgu bana Jelačića – oko spomenika - nuditi božićna drvca kako bi se prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

Hrvatski Caritas donacije za božićna drvca daruje diljem Hrvatske te predstavlja jednu od jačih karitativno-humanitarnih institucija u RH

Voditelj programa „Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu“ Hrvatskoga Caritasa Boris Peterlin, glasnogovornica Hrvatskih šuma Ana Juričić Musa i ravnatelj Hrvatskog Caritasa mons. Fabijan Svalina gostovali su 12. prosinca u HKR-ovoj emisiji „Aktualno“ u povodu humanitarne prodaje božićnih drvaca u subotu 14. prosinca uoči Nedjelje Caritasa.

Uoči Nedjelje Caritasa predstavljen program Hrvatskog Caritasa "Za 1000 radosti - probudi dobro u svijetu"

U zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, na konferenciji za novinare, u srijedu 11. prosinca Hrvatski Caritas predstavio je nacionalni program „Za 1000 radosti – probudi dobro u svijetu“ te najavio 18 godinu za redom tradicionalnu humanitarnu prodaju božićnih drvaca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu koja će se održati u subotu 14. prosinca kako bi se prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

Predstavljena akcija Hrvatskoga Caritasa „Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno“

Hrvatski Caritas predstavio je na konferenciji za novinare u utorak 11. prosinca promotivno-humanitarni akciju „Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno“ i tradicionalnu humanitarnu prodaju božićnih drvaca koja će se održati u subotu 15. prosinca od 8 do 13 sati na Trgu bana J. Jelačića i to 17. godinu u nizu, u suradnji s Hrvatskim šumama i Gradom Zagrebom. Prodajom božićnih drvaca s korijenom prikupljat će se novac za siromašne obitelji u Hrvatskoj.