Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-sveci-i-blazenici-u-nasem-narodu

Rijeka: Otvorena izložba „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu”

U danima proslave zaštitnika Grada Rijeke i Riječke nadbiskupije u utorak, 11. lipnja u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije (Vela crikva/Assunta) u Rijeci otvorena je izložba „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu” akademske slikarice s. Zdravke Spomenke Milić, izvijestili su iz Riječke nadbiskupije.

Izložba hrvatskih svetaca otvorena u Đakovu

Izložba „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu“ akademske slikarice Iris Mihatov Miočić otvorena je u subotu 9. prosinca u đakovačkom nadbiskupijskom muzeju uz organizaciju Nacionalnog svetišta sv. Josipa iz Karlovca i Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“.

U Sinju otvorena Izložba „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu“

U Svetištu čudotvorne Gospe Sinjske u petak, 1. prosinca svečano je otvorena izložba "Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu" splitske akademske slikarice s. Zdravke Spomnke Milić, članice Družbe sestra Milosrdnica splitske provincije Navještenja Gospodinova, objavila je Župa BDM Snježne, Sinj.

U Rijeci otvorena izložba „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu“

Riječka nadbiskupija i Grad Rijeka duhovnim se programom pripremaju za proslavu svog nebeskog zaštitnika sv. Vida. U sklopu priprema, u ponedjeljak 12. lipnja riječki nadbiskup Mate Uzinić otvorio je u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije izložbu „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu“ autorice Iris Mihatov Miočić, objavila je Riječka nadbiskupija.

1 2 3 4