Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-katolicke-sveuciliste

Završila Ljetna škola Hrvatskoga katoličkog sveučilišta

Euharistijskim slavljem koje je u petak, 8. srpnja predvodio dubrovački biskup Roko Glasnović završila je Ljetna škola Practicing Resilience. Preparing for Recovery (Vježbanje otpornosti. Priprema za oporavak) koja se protekla dva tjedna održavala u Dubrovniku.

HKS sudjeluje na Tjednu znanosti MUZZA 2022.

Hrvatsko katoličko sveučilište sudjeluje na Tjednu znanosti MUZZA 2022. koji se održava od 17. do 19. lipnja u Zagrebu, izvijestio je Ured za odnose s javnošću HKS-a.

Blagoslov novouređenoga radijskog studija Hrvatskoga katoličkog sveučilišta

56. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija Odbor Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija, Odjel za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i Hrvatsko društvo katoličkih novinara obilježili su u utorak 24. svibnja na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Studenti HKS-a na studijskom putovanju u Dubrovniku

Studenti i profesori Odjela za povijest i Odjela za sociologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u nedjelju 10. travnja započeli su studijsko putovanje u Dubrovnik, izvijestio je Ured za odnose s javnošću HKS-a.

Put suverenosti: Informacijska bojišnica u Domovinskom ratu

U utorak, 22. ožujka održan je okrugli stol „Informacijska bojišnica u Domovinskom ratu“. Treći po redu okrugli stol dio je projekta Put suverenosti  koji suorganiziraju Odjel za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata, Klub studenata povijesti Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Homo volans“ i Hrvatska akademska zajednica Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Molitva i srce za Ukrajinu

Akademska zajednica Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u liturgijsko vrijeme korizme ušla je zajedničkim euharistijskim slavljem i obredom pepeljenja koje je na Pepelnicu 2. ožujka predvodio sveučilišni kapelan vlč. Marko Čolić u koncelebraciji s rektorom sveučilišta prof. dr. sc. Željkom Tanjićem, doc. dr. sc. Odilonom Singbom i doc. dr. sc. Josipom Bošnjakovićem. Rektor Tanjić najavio je karitativnu akciju „Srce za Ukrajinu“.

1 2 3 4