Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-katolicke-sveuciliste

Na HKS-u održan okrugli stol „Povjerenje u medije i dezinformacije o vjerskim temama“

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održan je u ponedjeljak, 25. ožujka, okrugli stol Sveučilišnog odjela za komunikologiju „Povjerenje u medije i dezinformacije o vjerskim temama" tijekom kojeg je predstavljeno istraživanje agencije Hendal na 600 ispitanika koje je pokazalo da su najprepoznatljiviji katolički mediji Glas Koncila, Hrvatski katolički radio i Hrvatska katolička mreža.

Govor nadbiskupa Dražena Kutleše prilikom posjeta Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Veliki kancelar Hrvatskog katoličkog sveučilišta zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša posjetio je u ponedjeljak 19. veljače 2024. Hrvatsko katoličko sveučilište na kojem se susreo s Upravom i zaposlenicima Sveučilišta. Tom prigodom održao je i govor kojeg u nastavku donosimo u cijelost, a objavljen je na mrežnim stranicama Zagrebačke nadbiskupije.

Irski veleposlanik gostovao na Hrvatskome katoličkom sveučilištu

Hrvatsko katoličko sveučilište ugostilo je u utorak 21. studenog veleposlanika Irske u Hrvatskoj Ruaidhrija Dowlinga koji je tom prigodom održao predavanje „Irska i EU- 50 godina članstva“ (eng. Ireland and the EU – 50 years of membership), izvijestio je Ured za odnose s javnošću HKS-a.

Biskup Škvorčević predvodio euharistijsko slavlje za djelatnike u stručnim službama katoličkih škola

Na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u Zagrebu održan je u petka 10. studenog program trajne formacije stručnih službi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj o temi „Uloga stručnih službi katoličkih škola u prevenciji nasilja“. Sastavni dio programa bilo je euharistijsko slavlje koje je u sveučilišnoj kapeli predvodio požeški biskup Antun Škvorčević, predsjednik Vijeća HBK za katolički odgoj i obrazovanje.

Uloga stručnih službi katoličkih škola u prevenciji nasilja

„Uloga stručnih službi katoličkih škola u prevenciji nasilja“, tema je programa trajne formacije stručnih službi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj koji je održan u petak, 10. studenog, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Predavanja su održali Gordana Buljan Flander i Danijel Labaš, poslijepodne su bile radionice, a misu je predvodio požeški biskup Antun Škvorčević.

1 2 3 7