Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-katolicko-lijecnicko-drustvo

Splitska podružnica HKLD-a proslavila Dan života

Članovi splitske podružnice Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) obilježili su Dan života tradicionalnom tribinom u ponedjeljak 5. veljače u velikoj dvorani KBF-a u Splitu.

Članovi HKLD-a proslavili Dan života u grkokatoličkoj konkatedrali

Članovi Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) proslavili su u nedjelju 4. veljače, kada se u bizantskom katoličkom obredu obilježava Mesopusna nedjelja - Spomen posljednjega suda, Dan života u grkokatoličkoj konkatedrali sv. Ćirila i Metoda u Zagrebu, izvijestila je Križevačka eparhija.

Stručni skup „Odgovornost za život u demografskoj obnovi Hrvatske“

Hrvatsko katoličko liječničko društvo (HKLD) podružnica Varaždin i Varaždinska biskupija organizirali su stručni skup na temu „Odgovornost za život u demografskoj obnovi Hrvatske“ u srijedu, 13. prosinca u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti u Podružnici HKLD-a u Đakovu

Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježen je u Podružnici Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) u Đakovu, u utorak, 21. studenoga 2023. predavanjem „Ima li za ovisnosti lijeka?“ prim. dr. sc. Ivana Ćelića, izvijestilo je Hrvatsko katoličko liječničko društvo.

Podružnica Slavonski Brod HKLD-a proslavila blagdan sv. Luke

Članovi Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) podružnice Slavonski Brod i članovi njihovih obitelji proslavili su u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u srijedu 18. listopada blagdan sv. Luke evanđelista, nebeskog zaštitnika društva.

1 2 3 4