Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hvar

Susret hvarskog biskupa Vidovića s premijerom Plenkovićem

Hvarski biskup Ranko Vidović primio je u četvrtak 22. srpnja u biskupskom domu u Hvaru predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženka Bobana i njihove suradnike, objavljeno je na službenoj stranici Hvarske biskupije.

Oproštajna misa biskupa Petra Palića u Hvaru

Prvog dana trodnevne duhovne priprave za biskupsko ređenje mons. Ranka Vidovića u hvarskoj katedrali je u srijedu 19. svibnja, nakon svibanjske pobožnosti, koju je predvodio hvarski župnik i dekan don Toni Plenković, biskup Petar Palić predvodio svečano oproštajno euharistijsko slavlje.

Šesti dan devetnice u čast sv. Prošpera u Hvaru

U Hvaru je u četvrtak 6. svibnja, uz svibanjsku pobožnost, slavljen šesti dan devetnice u čast sv. Prošpera, suzaštitnika Hvarske biskupije, Župe sv. Stjepana I., pape i mučenika, i grada Hvara.

Počela devetnica u čast sv. Prošpera u Hvaru

U povodu 350. obljetnice dolaska relikvije sv. Prošpera u Hvar i njegova blagdana, koji će se svečano proslaviti 10. svibnja, u Hvaru je u subotu 1. svibnja, uz svibanjsku pobožnost, počela i devetnica u čast sv. Prošpera, suzaštitnika Hvarske biskupije, Župe sv. Stjepana I., pape i mučenika, i grada Hvara.

1 2 3 4