Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: institut-za-crkvenu-glazbu-katolickoga-bogoslovnog-fakulteta-sveucilista-u-zagrebu

Koncert „Daruj nam mir“

Koncert sakralne glazbe pod nazivom „Daruj nam mir“ održan je u utorak, 16. travnja u zagrebačkoj župnoj crkvi Svete Obitelji kao dio praktičnog dijela diplomskog ispita svećenika Mostarsko-duvanjske biskupije don Ivana Marčića, mag. theol., univ. bacc. mus., studenta Instituta za crkvenu glazbu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, izvijestila je Župa Svete Obitelji.

U Zagrebu održan koncert Scholae Cantorum Gregoriana

Schola cantorum gregoriana Instituta za crkvenu glazbu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održala je koncert marijanskih gregorijanskih napjeva „Advocata nostra“ u srijedu 18. listopada u crkvi svetog Martina u Zagrebu, objavljeno je na mrežnoj stranici Fakulteta.

Gostovanje studenata i profesora Instituta za crkvenu glazbu u Ljubljani

Studenti Instituta za crkvenu glazbu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zajedno s profesoricama izv. prof. art. Mirtom Kudrnom te izv. prof. art. Elizabetom Zalović gostovali su u utorak, 16. svibnja u Sloveniji na poziv Akademije za glasbo iz Ljubljane, objavljeno je na stranici KBF-a.

Zagreb: Održan koncert „Stihom i glazbom za Ukrajinu“

Studenti Instituta za crkvenu glazbu Katoličkog bogoslovnog fakulteta i Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu održali su na Veliki utorak, 12. travnja koncert „Stihom i glazbom za Ukrajinu“.

Održan II. međunarodni seminar crkvenih glazbenika u Sarajevu

Na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu od 17. do 19. rujna održan je II. međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova, a na seminaru je sudjelovao 21 polaznik iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske, objavio je u petak 24. rujna Institut za crkvenu glazbu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.