Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: intervju

Razgovor Glasa Koncila s mons. Milanom Zgrablićem

Imenovani zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić, u razgovoru objavljenom u Glasu Koncila za nedjelju 26. lipnja govorio je o tome kako vidi biskupstvo, komentirao je uzrečicu da „mitra promijeni svećenika“, a otkrio je i koliko poznaje zadarsku Crkvu te kako vidi odnos Crkve i države.

Novi pročelnik Dikasterija za kler o svećeništvu

Gost intervjua u novome broju Glasa Koncila je korejski nadbiskup Lazarus You Heung-sik, pročelnik Dikasterija za kler, koji je u Zagrebu predvodio euharistijsko slavlje u povodu proslave zaštitnice grada Majke Božje od Kamenitih vrata.

Intervju kardinala Parolina za hrvatske medije

U sklopu dvodnevnog posjeta Hrvatskoj državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin dao je u srijedu 11. svibnja intervju za šest hrvatskih medija Hrvatsku katoličku mrežu, Glas Koncila, Laudato TV, Hrvatsku televiziju, Hrvatski radio i Novu TV. Donosimo cjeloviti prijevod razgovora.

Papa spreman učiniti sve da se zaustavi rat

U intervjuu za argentinske novine "La Nación", objavljenom u četvrtak 21. travnja, papa Franjo nije pribjegavao igri riječi kako bi ponovno potvrdio prioritet postizanja mira u Ukrajini, prenosi Vatican News.

1 2 3 11