Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: intervju

Za zaustavljanje ratova služe pregovori

U izdanju lista "L`Osservatore Romano" od 27. ožujka, objavljen je sažetak intervjua s mons. Paulom Richardom Gallagherom, tajnikom Svete Stolice za odnose s državama i međunarodnim organizacijama, a koji je emitiran na programu televizije "TG1".

Papin župnik fra Agnello Stoia za Veritas: "Odvažite se i budite hodočasnici nade"

Župnik Župe sv. Petra apostola u Vatikanu fra Agnello Stoia koji će u utorak 19. ožujka u bazilici na Svetom Duhu u Zagrebu predslaviti svetu misu na prvi u nizu od trinaest utoraka uoči blagdana sv. Antuna dao je u Rimu intervju za mjesečnik Veritas koji prenosimo u cijelosti. Intervju s papinom župnikom vodio je fra Zvonimir Pervan.

Biskup Benno Elbs: Važno je dignuti glas protiv mržnje

Biskup Benno Elbs je u intervjuu za „Vorarlberger Nachrichten“ objavljenom u ponedjeljak 4. ožujka 2024. istaknuo da Katolička Crkva mora zauzeti jasan stav prema ljudskom dostojanstvu i ljudskim pravima, jer bez toga ne bi bilo mirnog suživota u slobodnoj državi, izvijestio je Vatican News.

Intervju Glasa Koncila s prof. dr. Boštjanom Markom Turkom

Autor knjige »Rat u ime mira: Zašto je došlo do ruske agresije na Ukrajinu« prof. dr. Boštjan Marko Turk s ljubljanskoga Filozofskoga fakulteta u intervjuu u Glasu Koncila za nedjelju 3. ožujka iznosi europsku »stranu odgovornosti« u zbivanjima na istoku Europe.

1 2 3 26