Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: isusovci

Papa se susreo s isusovcima

Papa Franjo susreo se na početku trećeg dana apostolskog pohoda Kazahstanu u četvrtak, 15. rujna sa članovima Družbe Isusove koji djeluju u ruskoj regiji, objavio je Vatican News.

Predavanje dr. o. Muse o zajedništvu sv. Marka Križevčanina i isusovaca

„Sv. Marko Križevčanin i oci isusovci – zajedništvo u poslanju, zajedništvo u mučeništvu“ naslov je predavanja koje je na blagdan Male Gospe u četvrtak 8. rujna u križevačkoj župnoj crkvi Sv. Ane održao isusovac dr. sc. Ivica Musa, profesor na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Proslavljeno 25 godina Programa Injigo

Članovi Zajednice Injigo iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Austrije i Švicarske proslavili su 25 godina Programa Injigo (1997. – 2022.) u okviru godišnjeg susreta koji su održali od 18. do 21. kolovoza 2022. u Franjevačkom duhovno-pastoralnom centru u Visokom u Bosni i Hercegovini.

Preminuo isusovac o. Josip Rožmarić

Član Hrvatske pokrajine Družbe Isusove o. Josip Rožmarić preminuo je u Zagrebu u srijedu 3. kolovoza u 84. godini života, 65. godini redovništva i 56. godini svećeništva.

Magis Europe 2022. održat će se krajem srpnja u Hrvatskoj

Hrvatska će od 24. do 31. srpnja biti domaćin međunarodnog isusovačkog programa za mlade Magis Europe 2022. koji je najavljen na konferenciji za medije u četvrtak 14. srpnja u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Splitu.

1 2 3 8