Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: italija

Papa Franjo u Veroni se susreo sa zatvorenicima

U okviru apostolskoga pohoda Veroni u subotu 18. svibnja, papa Franjo je posjetio zatvor u Veroni. Zatvorenike je pozvao da "razgovaraju s Bogom o svojoj boli i pomažu jedni drugima u nošenju te boli", izvještava Vatican News.

Papa Franjo u veronskoj Areni

Oko 12 500 ljudi okupilo se u subotu 18. svibnja 2024. u Veroni na događaju “Arena mira – Pravda i mir će se zagrliti”, kojim je prvi put predsjedao papa Franjo tijekom apostolskog pohoda veronskoj Crkvi.

Susret pape Franje s djecom i mladeži u Veroni

Susrećući se s djecom i mladeži u talijanskom gradu Veroni u subotu 18. svibnja 2024., u okviru apostolskog pohoda, papa Franjo ih je potaknuo da budu osnaženi radošću Isusove ljubavi i prijateljstva te da idu protiv uobičajenog razmišljanja i da teže onome što je dobro i da rade za mir, izvještava Vatican News.

Program apostolskog pohoda pape Franje Veroni

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 6. svibnja program apostolskog pohoda Veroni koji će papa Franjo poduzeti u subotu 18. svibnja 2024. godine pod geslom „Pravda i mir će se zagrliti“.

Papa mladima: Budite oprezni kada vam mobitel onemogućuje susretati osobe

Na trgu ispred bazilike Gospe od Zdravlja (Santa Maria della Salute) s pogledom na venecijansku lagunu, susrevši se s mladima, papa Franjo je u nedjelju 28. travnja potaknuo nove generacije da idu protiv struje, da se pouzdaju u Boga „koji uvijek podiže i oprašta“, izvijestio je Vatican News.

1 2 3 8