Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ivan-krstitelj

Duhovna borba

Papa Franjo nastavio je na redovnoj općoj audijenciji srijedom 3. siječnja niz kateheza o temi "Mane i vrline". Donosimo u cijelosti drugu Papinu katehezu naslovljenu "Duhovna borba".

Papin Angelus u nedjelju 10. prosinca

Papa Franjo je na Drugu nedjelju došašća, 10. prosinca s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Papin Angelus na blagdan Krštenja Gospodinova

Po završetku svete mise s obredom krštenja na blagdan Krštenja Gospodinova u nedjelju, 8. siječnja u Sikstinskoj kapeli, papa Franjo je s prozora radne sobe u vatikanskoj Apostolskoj palači izmolio po običaju molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra i održao nagovor koji prenosimo u cijelosti.

Pula: Trodnevnicu uoči župne svetkovine započeo mladomisnik

U pulskoj Župi sv. Ivana Krstitelja trodnevna duhovna priprava uoči proslave naslovnika župe započela je u ponedjeljak 21. lipnja svečanim večernjim misnim slavljem kojemu je prethodila pobožnost krunice te molitva Litanija sv. Ivanu Krstitelju.

1 2