Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ivica-zuljevic

Održan susret trajne formacije ravnatelja i stručnih službi katoličkih škola

Trajna formacija ravnatelja i stručnih službi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj, u organizaciji Nacionalnog ureda za katoličke škole te Agencije za odgoj i obrazovanje, održana je 11. studenog u prostorima Župe i Samostana sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu. Tema ovogodišnje formacije bila je Suvremeni izazovi za katoličke škole.

Susret trajne formacije djelatnika katoličkih škola

Godišnji susret trajne formacija djelatnika katoličkih škola u RH održan je 30. travnja u prostorima Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu o temi „Kreativnost u odgojno-obrazovnom procesu“, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Molitva za mir u Ukrajini na Pepelnicu u požeškoj katedrali

Na Čistu srijedu – Pepelnicu, 2. ožujka u požeškoj katedrali euharistijsko slavlje predvodio je Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola i predstojnik Ureda za katoličke škole u zajedništvu sa župnikom Marijom Večerićem i vjeroučiteljem u Katoličkoj gimnaziji Krunoslavom Siroglavićem. Vjernici Požeške biskupije prikučili su se poticaju pape Franje da na Pepelnicu mole i poste za mir u Ukrajini.

Susret djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije

Prije početka nastave drugoga polugodišta, 7. siječnja, u organizaciji Ureda za katoličke škole u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi održan je susret djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije, predvođenih ravnateljima.

Božićno čestitanje djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije

U odgojno-obrazovnom centru u Požegi, po završetku prvog školskog polugodišta i pred blagdan Božića, u četvrtak 23. prosinca, djelatnici pet katoličkih škola Požeške biskupije, iz Požege, Virovitice i Novske, predvođeni ravnateljima Ivanom Bedeničićem, Franom Barišićem, Marijanom Novak Stanić, Ivanom Mikolićem i Krunoslavom Jurakovićem, susreli su se s biskupom Antunom Škvorčevićem na tradicionalnom predbožićnom primanju i čestitanju.

1 2