Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: izlet

Izlet djelatnika Caritasa Đakovačko–osječke nadbiskupije i korisnika Centra za prihvat beskućnika

Pri završetku prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika – Vratimo im vjeru u bolje sutra” djelatnici Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, stručni suradnici i korisnici Caritasovog centra za prihvat beskućnika su u srijedu, 10. travnja bili na jednodnevnom izletu u etno selu Karanac u Baranji, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Izlet u Ston osoba s invaliditetom

Potaknuti iskustvom druženja djelatnika i volontera Caritasa Dubrovačke biskupije s osobama s invaliditetom u Tjednu biskupijskog Caritasa, kao i stalnim poticajima pape Franje za posvećivanje pažnje osobama na marginama društva i prepoznavanje novih oblika siromaštva, dubrovački Caritas je uz 7. Svjetski dan siromaha organizirao u ponedjeljak 20. studenog izlet u Ston.

Izlet Zavoda sv. Jeronima u Firencu

Svećenici studenti i poglavari, redovnice i djelatnice Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu uputili su se u subotu 6. svibnja na jednodnevni izlet u Firencu, glavni grad talijanske pokrajine Toskana.

Izlet zagrebačkih sjemeništaraca za Međunarodni praznik rada

Sjemenišna zajednica Nadbiskupijske klasične gimnazije s pravom javnosti sa zagrebačke Šalate uputila se na izlet u Gornju Rijeku, rodno mjesto sjemenišnog duhovnika vlč. Luke Premelča u ponedjeljak, 1. svibnja, kada Crkva slavi spomendan sv. Josipa Radnika, a u Republici Hrvatskoj je državni praznik i neradni dan.

1 2 3